Chat 17

Има пројеката за два наша живота... Само спавају и чекају да их тата са запада извуче, навуче, искористи и баци...

Kako ga ubiti?U koje vrijeme?Jako zajebana biljka.Drugi put po soji isli kopati neki dan.
https://www.psss.rs/forums/topic/invazivni-korov-japanski-dvornik-reynoutria-japonica/ U sustini ne moze da se skroz iskoreni, jedino da se kontrolise, a to je najbolje uz iscrpljivanje rizoma (kosenje), malciranje povrsine gde se nalazi, direktno ubrizgavanje herbicida u stablo (total), cini mi se da sam negde procitao da u gramu zemlje ako se nalazi delic rizoma moze da iznikne nova biljka.

Ko ima vremena ,zanimljivo procitati pogotovo komentare.

Ја да се питам према рвацкој би била само излазна граница... па ко је воли нека иде а да се врати преко Мађарске. :)

A sledeca dva Stanivukovic i Djokovic
Vuk i Djoka . Kakva kombinacija 🤗
@stevanovic019 - nikako da ti odgovorim na tvoj komenar na moje pitanje . Svaka cast na iskrenosti . To je danas retkost . Svi se nesto ustezu , misle i kriju . Zbog toga imas moj respekt i takvim pisanjem pokazujes da si stabilan i da nemas kompleksa . Jednom recju - to sam ja svidelo se to nekome ili ne 👍

Našao sam jedan- Vratite ih u Srbiju, nema veće kazne

Da li je moguće da ovaj razmišlja o uvođenju vanrednog stanja ?
Sarapa samo o tome priča ?
Ima li kraja l00dilu ?

kako javlja informer poceo je trostruki udar na Srbiju(citaj Vucica) pokrenuta je iz srca Evrope od neprijatelja Srbije koje zele da rasparcaju Srbiju i da je pretvore u Africku koloniju.
E sad ako ste mislili da jedine nezavisne novine u Srbiji ce da najzad otkriju koje su to snage koje zele da rasparcaju Srbiju i koje su izvele trostruki udar koji je poceo 4.08.2025 u 6:40 (to je vreme u kom je ova udarna vest objavljena), cvrc milojka sto bi rekli, pa nece Informer da otkriva sve detalje da ne ugroze izvor iz srca te neprijateljske Evropske organizacije koja zeli unistenje Srbije i stvaranje kolonije.
Takodje u taj organizovani udar umesano je i tuzilastvo koje je dobilo nalog od te iste organizacije koja zeli slom Srbije da uhapsi Tomislava momirovicva i gorana vesica jer oni su nevini nisu uopste upleteni u bilo kakve malverzacije i korupciju, nego verovatno zele da sa ovim hapsenjima uruse Srbiju iznutra(tako kaze informer)
Informer nezavisne dnevne novine izvor ,neverovatan izvor istine.

Је ли јеко гледао филм "28 година после"? Добар филм, али га дени бојл унереди последња два минута.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Прво сам прочитао крајшки извиђачи, реко шта је ово :)

Живот им је прође мрзећи Србе, не виде шта им се испред носа дешава. Последњи пут кад сам обилазио дедовину, стао у загребу да мало предахнем, више сам Индијаца видео него хрвата.

Nazad
Vrh