Chat 17

Има пројеката за два наша живота... Само спавају и чекају да их тата са запада извуче, навуче, искористи и баци...

Kako ga ubiti?U koje vrijeme?Jako zajebana biljka.Drugi put po soji isli kopati neki dan.
https://www.psss.rs/forums/topic/invazivni-korov-japanski-dvornik-reynoutria-japonica/ U sustini ne moze da se skroz iskoreni, jedino da se kontrolise, a to je najbolje uz iscrpljivanje rizoma (kosenje), malciranje povrsine gde se nalazi, direktno ubrizgavanje herbicida u stablo (total), cini mi se da sam negde procitao da u gramu zemlje ako se nalazi delic rizoma moze da iznikne nova biljka.

Ko ima vremena ,zanimljivo procitati pogotovo komentare.

Ја да се питам према рвацкој би била само излазна граница... па ко је воли нека иде а да се врати преко Мађарске. :)

A sledeca dva Stanivukovic i Djokovic
Vuk i Djoka . Kakva kombinacija 🤗
@stevanovic019 - nikako da ti odgovorim na tvoj komenar na moje pitanje . Svaka cast na iskrenosti . To je danas retkost . Svi se nesto ustezu , misle i kriju . Zbog toga imas moj respekt i takvim pisanjem pokazujes da si stabilan i da nemas kompleksa . Jednom recju - to sam ja svidelo se to nekome ili ne 👍

Ko ima vremena ,zanimljivo procitati pogotovo komentare.
Našao sam jedan- Vratite ih u Srbiju, nema veće kazne

Nazad
Vrh