Mihajlo jovičić
Član
Jedini pravi test kvaliteta i karaktera je sledeći - šta bi pre uzeli a da je dzabe, nešto zapadno ili rusko. John Deere ili Belarus pitanje je sad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ćuti da je tako.
Ne treba hvale.. jer, nije za hvaljenje. Realno.
Da me nije tako postavila, odavno bi me ostavila.
I onda bih ja ostao uskraćen za svo zadovoljstvo životom koji imam danas.
Do Kineskinje je već digla ruke i prestala obraćati pažnju.
Čudan je život.
Ni sam ne znam kako je sve to moglo ispasti na kraju ovako.
Zato kažem - to je za mene bilo u nekom drugom životu.
Ovo sada, sve potpuno suprotno.
Svakako - hvala na komentaru..! Zanimljivo zapažanje.
Belarus nije ruski traktor. Da ponovimo kirovec su ruski traktori koje nitko uzivo nikad nije ni video, od ruskih traktora su vladimirec i stariji T25 i T40 i LTZ60 za koje se kladim da 99% nikad nije ni vidjela a kamoli vozila.Грабик, писао сам већ. На новој приколици коју сам купио су монтиране гуме из украјине које изгледају баш "квалитетно". У фирми користимо волтајер гуме на све што можемо да монтирамо од трактора. На аутомобилу имам тренутно виати гуме.
Плаћаћете све и свашта по директиви из једног центра. И нећете имати чак ни прилику да се буните. Иста ствар је и код нас, иде ли неко у продавнице, види ли цене?
Што се тиче технике типа трактора и то сам писао имамо и једне и друге у фирми, џондири су постали ноћна мора са електроником. Са механиком је све у реду, што се квари данак великог броја радних сати. Са друге стране белоруси су генерално у транспорту. Вуку све. Кад се пазе исто то траје, само је лакше одржававање. Тако да, узимам бесплатно ако се негде дели. Зна ли ко где има?
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Moskvic je ruski , od automobila koji su ovdje vozili. Lada je Fiat, odnosno fijatova licenca i bila je namjenjena za strano trziste u doba sssr-a.Lada nije rusko vozilo. To je Fiat.
Sent from my XQ-DQ54 using Tapatalk
Par puta bio i hvala doviđenja. Roba nepoznatih marki upitnog kvaliteta, više liči na neki magacin nego na prodavnicu. Tempo, Univerexport, Cash& carry, Lidl pojam uređenosti. Moje mišljenje, za svoj novac svako nek kupuje gde hoće ali u Ruskim kupuje većinom ko mora.Ima kod nas lanaca supermarketa Mere i Svetofor sa robom i proizvodima iz Rusije.