Kazi mu Momo da su to oba nasa i da ni jedan nije tvojKojeg vi vaseg?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kazi mu Momo da su to oba nasa i da ni jedan nije tvojKojeg vi vaseg?
U zatvor sigurno nece jer po Bih zakonu kazna zatvora do godine moze se zameniti novcanom kaznom. Vise njega boli zabrana politickog angazovanja.@MOMOSARIC
Osudiše nam predsjednika i zabraniše mu političko djelovanje.On poziva narod na mir i da se ne plaši![]()
![]()
A sledeca dva Stanivukovic i DjokovicKazi mu Momo da su to oba nasa i da ni jedan nije tvoj![]()
Bolje od g....a.Правићете га ви од блата... Ко ми нашега...
![]()
https://www.psss.rs/forums/topic/invazivni-korov-japanski-dvornik-reynoutria-japonica/ U sustini ne moze da se skroz iskoreni, jedino da se kontrolise, a to je najbolje uz iscrpljivanje rizoma (kosenje), malciranje povrsine gde se nalazi, direktno ubrizgavanje herbicida u stablo (total), cini mi se da sam negde procitao da u gramu zemlje ako se nalazi delic rizoma moze da iznikne nova biljka.Kako ga ubiti?U koje vrijeme?Jako zajebana biljka.Drugi put po soji isli kopati neki dan.
Vuk i Djoka . Kakva kombinacijaA sledeca dva Stanivukovic i Djokovic
Našao sam jedan- Vratite ih u Srbiju, nema veće kazneKo ima vremena ,zanimljivo procitati pogotovo komentare.
![]()
Kod Zadra uhićeni "krajišnici" Aco i Nemanja. Osuđeni su, pogledajte kaznu
POLICIJSKA uprava zadarska obavijestila je da su u Žegaru, nedaleko obrovca, uhićeni "krajiški" izvođači Nemanja Stojiljković i Aleksandar Pajčin te im je zbog vrijeđanja nacionalnih osjećaja građana Hrvatske izrečena uvjetna kazna zatvora.www.index.hr