Mihajlo jovičić
Član

Vladimir R. Stojković
HAHAHAHAHAHA 🤣🤣🤣 Ma digni ruku, digni obadve digni ruke od svega nemaš kartu ni do Prištine 😄😄😄 srbska vnago glupi kao qrac hahahaha radi stoka i čuva radna mesta...u logoru hahahah kakvi bednici...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako misliš ne da se vodosnabdevanje? Kod nas je bilo besplatno prvih možda 5 god. Ljudi se primili povadili hidrofore, rasprodali, šta već, a ovi onda zveknuli cenu i objavili kako voda nije bakteriološki ni hemijski ispravna. Sad svi kupuju balone jer i ko ima svojku pumpu-hidrofor plaši se da pije jer je objavljeno da voda na ovom terenu ima povišen nivo arsena i da navodno nije za piće. Ne znam tačno koliki je taj nivo, ali znam da su mi ljudi koji se u to razumeju, a nisu plaćeni od vodo-mafije rekli da je sa tom količinom (mislim da je oko 20 μg/l) potrebno 100 g da se pije po 10 l na dan da bi eventualno imalo nekog lošeg efekta.Швајцарска је über alles. Прави се од пореза и зареза, и ми имамо ту варијанту зове се самодопринос. Али кад се то направи дође трећа страна и запоседне. Наплаћује као да су направили. Овде у селу још се водоснабдевање и канализација не да.
Колико лудило за зеленом енергијом иде код нас између аде и утрина на пољопривредном земљишту праве се соларне електране.
Pare i ?Ovaj svijet pokrecu pare (profit) i capi. Sve ostalo su bajke.
Pare i capi.Pare i ?
Zato sto onda ni bi bio 24/7 pod stresom i strahom i bolelo bi te sta glavesine palamude . Jos vise bi se probudio slobodarski duh i glavesine bi prestale da mrace i da plase narod . I sigurno onaj gore ( stvaralac ) nije bez razloga tu biljku stvorio .Zabranjuje drzava covjeku da gaji biljku jedne vrste a oni mogu da imaju nuklearnu bombu?
Tek sad slučajno videh... Aj raspitaću se sutra pa kačim ovde broj.Da li neko zna neki kontakt telefon agrije iz Subotice, konkretno prodavnica delova?
Jel znas da u USA voze na tempomatu 80 milja na cas?Zasto nebi digli granicu , a ne da je spustaju?Да се спустиш мало на земљу, и сам повремено возим камион, ако иду сви на ограничење па је буквално разлика у 1 километар на сат и сви би први да буду. Исто тако раде на локалним путевима. И све реши новчаница док некога не спљескају у супротном смеру или излете па се преврну због погрешне процене.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Ne znam kako je u drugim delovima zemlje, ali ovde je generalno deficit radne snage.