mirosti
Član
Tura je dobra, ali proveri sa ovima dali će ti završiti za 2-3 dana, obzirom na odmore i smanjene remontne kapacitete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Doslo bi do razvoda brakaNišta onda, ostanite na moru dok vam ne javi da je gotovo.
Ja ću ga nagovoriti da intervencija potraje bar dve sedmice, tako da možete imati kompletan odmor..![]()
Jedno pitanje . Jel kuckas poruke kompjuterom ili na telefonu?@Banat013 .. šta je padalo, ispadalo se, haha.
Sada može padati šta god hoće, ja sam odavno otišao odatle.
I da, i gole žene mogu padati, za one koji bi pitali, ja sam uvideo da mi je supruga i najbolja i najbolji prijatelj.
Ja bolje ne mogu ni da zamislim, iskreno kažem, bez imalo šale.
Anegdota..
Kada se tako upoznamo, za stolom se obično i pije. I kada vide da je ispred mene moj "koktel" - limenka energije i flaša kisele vode. Sipa se prst soka i ostalo vode. Tako da sok ustvari samo dâ ukus vodi. Leti svetle energije poput Guarana Limeta, a zimi tamne, Ultra i sl.
Sa jednom limenkom 0,5 i dovoljno kisele vode, bez problema izguram bilo koje veselje i sl.
Valjda sam i jedini koji svoje piće na proslavu sam donosi.
Kisele vode već uvek tamo ima.
I kada tako vide, obično pitaju: "A ti ne piješ?"
"Ne. Sve sam popio i nemam više."
"Kako sve popio?"
"Pa, svojevremeno sam pio i puno i brzo.. i popio sam sve svoje pre vremena.
Sada nemam više. Sve sam potrošio."
Zamisle se malo. Verovatno i shvate. Pa više i ne pitaju.
Tako da - ispadalo se..
Zanimljiv je život.