Chat 17

@stevanovic019 - okej je i nasa i njihova strana .
Cekaj jel sam te dobro razumeo da odradis malu nuzdu na nekom predmetu koje se pojavi u dvoristu ? Recimo da banalizujem , padne meteorcic mali iz Svemira . Ti ga pokvasis pa posle u noc zena nosi to na raskrsnicu i baca .
Stize ti EU kisa ako ti vec nije pocela da pada 👌
Screenshot-2025-07-15-17-27-36-032-com-android-chrome.jpg

Postoje verovanja u koje stariji veruju ali mlađi jok.Recimo: kada pada kiša i poiavljuju se bure (mehurovi ) je znak da će biti još kiše.U praksi dokazano da je tačno.
Sad me setih,pokojni deda je govorio kad tako pada kisa i pravi bešike(mehure) obicno se moglo videti to tokom obilnije kise na betonu da krupne kapi(letnje kiše) to stvaraju

@Zoran0230 .. da li sam dobro shvatio, to su oni mehurovi koji se stvaraju na površini vode, tamo gde kap kiše padne?

@Banat013 .. tako.
Ne znam gde nosi. Ne rešava se baš sve na raskrsnici, haha.
Na raskrsnici se razbijaju mala jaja.

Da, upravo grmi i očekujemo kišu iz unije..
Dobro si shvatio.Ako ne veruješ prati samo.Nakon te kiše sigurno mora biti još.

Koja je najbolja verzija priznanice i gde bi trebalo da se overi da bi bila validna? Npr prilikom plaćanja jednog dela novca za kupovinu nečega da obe straane imaju primerak i kao dokaz pred drugim licima.

@Brale resio da daje pare na kamatu jer vidi da od zemlje nema nista 🤣
@stevanovic019 - tvoj odgovor je do eggs . Koliko je tebi dobro i extra si mozak istrenirao . Kada postanem nesto u politici bices mi prvi savetnik 😊

Nazad
Vrh