Chat 17

Хвала ти и на вољи да помогнеш и на информацији. Ваљда ћу се снаћи. Ипак ценим да ситуација са паркирањем у НС није као радним данима у Кнеза Милоша и Немањиној у БГ-у.
Nije ni daleko od toga ,najbolje pogledaj oko fakulteta.

Danas okupljanja politicara u Potocarima zbog Srebrenice, onomad nasi u Jasenovcu itd, pa gde ste bili svi kad ste to desavalo zasto niste bilo sta ucinili da se to ne desi nego sad sve to koriste u markerning... Zasto nas zive ne puste jednom da zivimo na miru i u miru najbolje da svi stradamo pa da nam dolaze na poklon malo mi muka od svih tih licemera

Момо, између тебе и Врати-коњу-главу-драгане- Ћаци ВуЋићевића мртва трка ко више мрзи Новака Ђоковића.

Размисли с ким делиш мишљење... ено пиргави енглези навијају за Новака на стогодишњој трави а ти се Ваташ у коло са овим олошем...
Размисли... западни трендови се мењају а то ти нису рекли на последњем семинару... макар да су послали мејл... или коверту... ;)

Суботом се до 14 плаћа паркинг за плаву, црвену и екстра зону и онда ти је бесплатно до понедељка у 7 ујутру. Тако да можеш где год у и око центра или на кеју, све ти је близу тврђаве.
Eво информације од локалца! (y)

Ма није ми проблем врста паркинга и услова његовог коришћења, него просто не знам град, број места за паркирање около. Не бих волео да ми се деси тражење места за паркирање као у улицама око Клиничког центра у Београду, тј. да тражим нешто што постоји само у теорији.

Nije ni daleko od toga ,najbolje pogledaj oko fakulteta.
Ево сад гледам на карти сва места која ми предлажете, па тефтеришем адресе, да имам шта да укуцавам у навигацију.

А биће фора ако се покаже да гужве буде мање него у Дебељачи на дан вашара. :)

Како не знају више шта раде. А они "срећници" што су платити пун износ...
Још ће то ићи за "џ" кад оду у иностранство да возе сви који могу.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh