Chat 17

Meteropacke reakcije . I posle vreme ne utice na psihu coveka .
Jel citate koliko je pozara buknulo u Srbiji za kratko vreme 😳

Zlokobni blokaderski vetar nasrnuo je na cacilend i poceo da rusi satore.
Nezvanicno studenti koji zele da uce su prijavili da im neko rusi satore.
Ocekuje se da kao i sa policajcem kojeg su studenti u predsednikovom imaginarijumu napali bokserom da se sad podigne istraga i protiv imaginarnog studenta koji je nadljudskom snagom unistio satore u cacilendu,,, sve o ovome moze da se desi da bude u novom broju Informera.

Misliš da se u karađorđevu sa tuđmanom svakog meseca sastajao neko drugi?
Odlično se sećam tog vremena i lično sam video da su komunjare milosevic i jović sve radili na srpsku štetu.
Jel nije milosevic uveo sankcije (svojim) srbima preko drine? Samo zato što su bili neposlušni prema njemu i nisu ljubili komuniste.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Sankcije manje više....presudno je bilo povlačenje logistike i oficirskog kadra iz Krajine u Srbiju neposredno pred akciju Oluja

Odlično se sećam tog vremena i lično sam video da su komunjare milosevic i jović sve radili na srpsku štetu.
Jel nije milosevic uveo sankcije (svojim) srbima preko drine? Samo zato što su bili neposlušni prema njemu i nisu ljubili komuniste.

Sve se slažem osim ovoga ,,nisu ljubili komuniste".
Kad se vrati film u nazad i pažljivo pogledaju svi kadrovi dođe se do zaključka da Srbi za poslednje stradanje krive ustaše i mudžahedine ,Hrvati i Muslimani četnike ,a u stvari svu papazjaniju napravili posvađani partizani.

Sve se slažem osim ovoga ,,nisu ljubili komuniste".
Kad se vrati film u nazad i pažljivo pogledaju svi kadrovi dođe se do zaključka da Srbi za poslednje stradanje krive ustaše i mudžahedine ,Hrvati i Muslimani četnike ,a u stvari svu papazjaniju napravili posvađani partizani.
a za više od polovine učesnika foruma krtv je truli zapad na čelu sa amerikom koja je među zadnjim zemljama koje su priznale hrvatsku

Ne to, nego ne znam dal je imao uticaj da spreči oluju ako bi je zapad želeo. Na to sam mislio. A svi oni su prodane duše, Srbi iz Hrvatske su se kleli u njih, oni su ih prodali đuture, bez merenja! Gde god radikali i komunisti brane Srbe - oni tamo ubrzo nestaju, to je fakat.

🫒
15b13046058a7a81724269d34847c11c.jpg
Јел иста дестинација? Уживај!

Nazad
Vrh