Capone
Član
Slika foruma kao ogledalo naše poljoprivrede 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepsi sam od tebe i kad seremOd tebe sam pametniji i kad vršim veliku nuždu. Sa ovim završavam,da te ne prekidam dok gledaš da nešto lapis iz firme. Aj zdravo.
Jel ovaj?Na koji dan je Sveti Macola što Srbe po glavi čekićem blagosilja?
Nešto si pobrkao,to se radi na analni otvor a ne na usta kao ti.Lepsi sam od tebe i kad serem,deda cetnik ti se u grobu prevrce
Oluja nije djelo zapadnih sila već dogovora Milošević -Tuđman uz amanet zapadnih sila. Međutim, da su zapadne sile htele, bila bi neka oluja pre oluje. I onda bi Srbi iz BiH pobegli jadni ko i ovi iz CRO.
To već nisam siguran. Ne znam koliki je on uticaj na to imao.Isto tasko i za Miloševića,da nije htjeo nebi bilo Oluje
Sve se slažem osim ovoga ,,nisu ljubili komuniste".Misliš da se u karađorđevu sa tuđmanom svakog meseca sastajao neko drugi?
Odlično se sećam tog vremena i lično sam video da su komunjare milosevic i jović sve radili na srpsku štetu.
Jel nije milosevic uveo sankcije (svojim) srbima preko drine? Samo zato što su bili neposlušni prema njemu i nisu ljubili komuniste.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
a za više od polovine učesnika foruma krtv je truli zapad na čelu sa amerikom koja je među zadnjim zemljama koje su priznale hrvatskuSve se slažem osim ovoga ,,nisu ljubili komuniste".
Kad se vrati film u nazad i pažljivo pogledaju svi kadrovi dođe se do zaključka da Srbi za poslednje stradanje krive ustaše i mudžahedine ,Hrvati i Muslimani četnike ,a u stvari svu papazjaniju napravili posvađani partizani.
Ne to, nego ne znam dal je imao uticaj da spreči oluju ako bi je zapad želeo. Na to sam mislio. A svi oni su prodane duše, Srbi iz Hrvatske su se kleli u njih, oni su ih prodali đuture, bez merenja! Gde god radikali i komunisti brane Srbe - oni tamo ubrzo nestaju, to je fakat.Misliš da se u karađorđevu sa tuđmanom svakog meseca sastajao neko drugi?
Odlično se sećam tog vremena i lično sam video da su komunjare milosevic i jović sve radili na srpsku štetu.
Jel nije milosevic uveo sankcije (svojim) srbima preko drine? Samo zato što su bili neposlušni prema njemu i nisu ljubili komuniste.
Propaganda čini čuda ,a naivan smo narod sa kratkim pamćenjem. I uvek je najlakše okriviti ,,nekog tamo".a za više od polovine učesnika foruma krtv je truli zapad na čelu sa amerikom koja je među zadnjim zemljama koje su priznale hrvatsku
Samo jedna ispravka - 80, ne 70Svi naši srpski političari u poslednjih 70 godina su bili potpuna tropa. Nikakav strateški benefit nisu napravili. Isključivo radili na štetu nacije.
Јел иста дестинација? Уживај!