Chat 17

Vuxd ,nisi mi nikad odgovorio konkretno , kako cijenis autosovinistu? Ako neces ,necu vise pitati .
Као оно мало прљавштине испод ноката.... ето толико...

И нисам толики патриота колико мислите и колико бих могао... моја кичма је много пута оптерећена и више него што је могла да издржи... и имам своју цену као и сви други....

Poslednja izmena:
Sto sam te pitao?
Zato sto je recimo Carlson Tucker autosovinista ,a cijenis njegovo misljenje i postavio si njegov video tada. Zakljucujem da nisi dosledan nego samo pristran.Tacka

Sto sam te pitao?
Zato sto je recimo Carlson Tucker autosovinista ,a cijenis njegovo misljenje i postavio si njegov video tada. Zakljucujem da nisi dosledan nego samo pristran.Tacka
Tucker jednostavno vise nije placen od strane amera da prica po njihovom od kada je dobio **greška u nogu jos kad je radio na Fox tv-u,pre xy godina

Okrenuo se za 180stepeni covek

Sad prica kako jeste i sad izgleda "autisofinista"....upravo kako ga sad ameri vide vidis ga i ti
Zasto me to cudi :ROFLMAO:

Као оно мало прљавштине испод ноката.... ето толико...

И нисам толики патриота колико мислите и колико бих могао... моја кичма је много пута оптерећена и више него што је могла да издржи... и имам своју цену као и сви други....
Svako ima svoju cenu . Ko tvrdi da nema ili laze ili misli da bi izdrzao iskusenju da uzme mnogo love koja mu se ponudi .
Evo recimo , ko bi odbio da mu dodje batica , baci na sto 100.000 € i kaze mu od sada na forumu ima samo lepo da pricas o glavesini ?

Sadasnjost i buducnost je bitna , j.... s proslost. Sta ima tolko diskutovati o proslosti kad je to mrtva pojava , nista se nemoze desiti u proslosti
Grešiš Momo mnogo ,da bi imao sadašnjost na stabilnim nogama moraš se istinski suočiti s prošlošću.
Ako živiš na mitovima sadašnjost a i budućnost su veoma klimavi.

Svako ima svoju cenu . Ko tvrdi da nema ili laze ili misli da bi izdrzao iskusenju da uzme mnogo love koja mu se ponudi .
Evo recimo , ko bi odbio da mu dodje batica , baci na sto 100.000 € i kaze mu od sada na forumu ima samo lepo da pricas o glavesini ?
Ko god da je dobio državnu zemlju, prošao za kredit, na konkursu itd

Sto sam te pitao?
Какво мишљење треба да уважим од једног новинара? То су плаћеници који су у служби разних служби... погледај само како и шта пишу наше ''новине''... данас су за некога а сутра против... како ко плати или нареди....

Карлсон је и сам у оном видеу рекао да је био амерички јастреб када је требало да се блати и оправда напад на Ирак.
Видео сам поставио због тога да би се видело стање у америчком друштву где је важније уценити украјину за 500 милијарди или напасти Иран због нафте или као бранити Израел због гасних поља поред Газе а неважно је што велики број бескућника и наркомана по улицама великих градова и саме америчке престонице.
Такође се види како се води америчка политика на основу лобирања разноразних група... помиње се и закон о страним агентима који се ето ни у америци не поштује до краја јер та нека јеврејска лоби група утиче и финансира изборе за сенаторе и утиче на њихову политику у свету.... иако није регистрована као лоби група...
Закон о страним агентима који је страшно критикован када је усвојен у русији и где се страшно лобирало да се не донесе у Грузији где је ето ''контроверзан''... а у америци рецимо није...

Онај сенатор рецимо зна да треба да се нападне Иран и да се брани Израел али нема појма колико људи живи у Ирану... јер то и нису људи... и то и није држава него нафтно поље...

Увек ћу бити пристрасан када је у питању мој народ и моје државе и када је у питању неправда и двоструки стандарди... било да је исток или запад јер су им мале државе само пинг понг лоптице у њиховој разбрибриги...

Тачка. ;)

Poslednja izmena:
Nesto od opreme koja je vrsila izazvalo pozar, imali srece da je vijetar duvao u suprotnom pravcu, Madzarska

Јуче је био протест у црвенки, гори депонија већ данима а слабо се шта предузело. Био блокиран пут код јафе. За сада овде није било великог пожара, "стандардно" трава поред пута и увратина где је кошен јечам.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Увек се запитам колико ми волимо Бога и колико смо спремни да се жртвујемо?

Сахрана новомученика терористичког напада у Сирији.
😪

Срећа и славље јер су стекли рај.
И диван истинит коментар наше сестре у Христу на појање тропара Христовог Васкрсења у цркви, на месту страдања, веома примењив и овде:
У животу не видех ништа дирљивије.
Где је смрт мислила да влада, одјекује ,,Христос воскресе! "
Сташна трагедија у цркви а из ње светлост јача од таме! Док свет плаче, људи поју Богу и небо ћути од дивљења!
Снага нашег хришћанског народа је у сузама које певају, не у мржњи и освети, већ у Литургији из рушевина, вери која не зна за крај.
Кад вера не стане ни пред смрћу, она постаје вечна. Слава Богу на томе!
Дијана Вујовић

Baš me interesuje kako bi nazvali čovjeka koji bi odbio poklon od 500 000 eura?

Nečovek, kao da nije čovjek ili ona druga verzija?
Poznajem čovjeka koji je odbio poklon od milion eura.
Interesovalo me je mišljenje i drugih učesnika ove diskusije.

Malo je kompleksna problematika
Изгледа да више није.
Хоће да укину музна грла. Млеко се више неће користити од животиња (а ни од биља). Производња ће ићи од неких квасаца, ферментацијом у процесу сличном производњи пива. Кажзу емисија угљен диоксида смањена за 70% а воде за 90%. Добијају се квалететни млечни протеини а и мимоилази се пост (ко пости).
Наравоученије: хитно да правимо пиваре, тј. млекаре а да празнимо штале.
А да, да не заборавим, ту је и "добробит животиња", а не да цимаш краве (козе, овце, магарице и остале гуске) за сисе свако мало.

Nazad
Vrh