Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pravom trenutku su imali nemačke ovčare na gotovs a zatim i par lovačkih društava da završe posao.Slovenci su jedini imali jasan cilj šta hoće i prilično su ga ispunili ,mi ostali smo se upecali na nacionalne ili bolje rečeno nacionalističke žvake i tumaramo kao muva bez glave.
Posebno je haos ovde kod nas jer se intezivno radilo na zaglupljivanju i manipulaciji naroda.
У Словенији су економски програм радили исти они комунистички економисти.... само немој да те завара да су они тотално прозападни.... јесу декларативно... али тамо железару држе руси... чак има неких прича да и неке друге фирме држе Руси преко оф-шор острва... исто као и у рвацкој и свуда у бившој југославији... али изгледа да је овде на балкану интересна сфера великих сила помало и подељена... мада се амери питају за све... тако ми се чини...Slovenci su jedini imali jasan cilj šta hoće i prilično su ga ispunili ,mi ostali smo se upecali na nacionalne ili bolje rečeno nacionalističke žvake i tumaramo kao muva bez glave.
Posebno je haos ovde kod nas jer se intezivno radilo na zaglupljivanju i manipulaciji naroda.
eh koliko puta smo se upecali kao soSlovenci su jedini imali jasan cilj šta hoće i prilično su ga ispunili ,mi ostali smo se upecali na nacionalne ili bolje rečeno nacionalističke žvake i tumaramo kao muva bez glave.