Chat 17

Преговарачи са руске стране су били Иванов и Черномидин а не Козирјев.

Slovenci su jedini imali jasan cilj šta hoće i prilično su ga ispunili ,mi ostali smo se upecali na nacionalne ili bolje rečeno nacionalističke žvake i tumaramo kao muva bez glave.
Posebno je haos ovde kod nas jer se intezivno radilo na zaglupljivanju i manipulaciji naroda.

Slovenci su jedini imali jasan cilj šta hoće i prilično su ga ispunili ,mi ostali smo se upecali na nacionalne ili bolje rečeno nacionalističke žvake i tumaramo kao muva bez glave.
Posebno je haos ovde kod nas jer se intezivno radilo na zaglupljivanju i manipulaciji naroda.
U pravom trenutku su imali nemačke ovčare na gotovs a zatim i par lovačkih društava da završe posao.

Ma tad kad se pripucalo raspad Jugoslavije je već bio gotov ,a jedini su oni imali plan za dan posle ,ostali su se kao što sam već rekao upecali i na žalost otvorili probni poligon svetskim psima rata.

Овај је још и миран.
9d63216d36c22f41e8e62faa0d87ceed.jpg

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

У Словенији су економски програм радили исти они комунистички економисти.... само немој да те завара да су они тотално прозападни.... јесу декларативно... али тамо железару држе руси... чак има неких прича да и неке друге фирме држе Руси преко оф-шор острва... исто као и у рвацкој и свуда у бившој југославији... али изгледа да је овде на балкану интересна сфера великих сила помало и подељена... мада се амери питају за све... тако ми се чини...

Има мало словенаца зато и има простора да сви живе мало боље... и спустили су новац мало више у народ.... док овде се граби и отима јер се не разуме појам државе... зато ће се држава и смањивати.... како се некој великој сили ћефне и како неко одлучи да копа тамо где има људи у насељима...

Гледам на интернетима пописе становништва у борском, зајечарском и браничевском округу... од прошлог бројања све по 20-30 хиљада мање људи... сви ће да се одселе да би велике компаније могле да равнају планине...

И чињеница да су Словенци одиграли паметније јер су и паметнији?

Jeste rus deklarativno vlasnik železare ravne, ali nije to rus iz rusije nego rus sa zapada i sav pos'o se radi za zapad(nato), a ne za rusiju.
Neznam kakve nam je 'vajde analizirati slovence, a pri tom ne analiziramo sebe, svoje greške i ne postavljamo sebi nikakve ciljeve.
Odlično se sećam kada su oni kao nacija sebi postavili cilj da uđu u EU, i kada su sva pristupna poglavlja odradili primerno i bez popravnih i korekcija.
Mislim, do kada više pisati jedno te isto, kada ništa ne činimo da nešto promenimo i unapredimo.

@vuxsd - 99. нико није затворио ваздушни простор него су само гледали како нас амери гузе... тако да... Русе болео *ђока за нас.... добили силне кредите од западњака...

Jako lepo rezonovanje ali u buduce govori tadasnju rusku vlast . Ti kao veliki patriota bi to morao znati jer od konacne nezavisnosti KiM deli nas Rusija i uzdrzana Kina . Ovaj nas odlicno radi da sa tog spiska skloni Rusiju . Neki rus ce kao ti da prica dok smo ratovali protiv celog zapada srbima je pucao i prodavali oruzje Ukrajina . Tako da se nadam da ce rusi tamo pricati da je kriva prodana zapadna vlast Srbije a ne narod .

Nazad
Vrh