Chat 17

Vuxd ,nisi mi nikad odgovorio konkretno , kako cijenis autosovinistu? Ako neces ,necu vise pitati .
Као оно мало прљавштине испод ноката.... ето толико...

И нисам толики патриота колико мислите и колико бих могао... моја кичма је много пута оптерећена и више него што је могла да издржи... и имам своју цену као и сви други....

Poslednja izmena:
Sto sam te pitao?
Zato sto je recimo Carlson Tucker autosovinista ,a cijenis njegovo misljenje i postavio si njegov video tada. Zakljucujem da nisi dosledan nego samo pristran.Tacka

Sto sam te pitao?
Zato sto je recimo Carlson Tucker autosovinista ,a cijenis njegovo misljenje i postavio si njegov video tada. Zakljucujem da nisi dosledan nego samo pristran.Tacka
Tucker jednostavno vise nije placen od strane amera da prica po njihovom od kada je dobio **greška u nogu jos kad je radio na Fox tv-u,pre xy godina

Okrenuo se za 180stepeni covek

Sad prica kako jeste i sad izgleda "autisofinista"....upravo kako ga sad ameri vide vidis ga i ti
Zasto me to cudi :ROFLMAO:

Као оно мало прљавштине испод ноката.... ето толико...

И нисам толики патриота колико мислите и колико бих могао... моја кичма је много пута оптерећена и више него што је могла да издржи... и имам своју цену као и сви други....
Svako ima svoju cenu . Ko tvrdi da nema ili laze ili misli da bi izdrzao iskusenju da uzme mnogo love koja mu se ponudi .
Evo recimo , ko bi odbio da mu dodje batica , baci na sto 100.000 € i kaze mu od sada na forumu ima samo lepo da pricas o glavesini ?

Sadasnjost i buducnost je bitna , j.... s proslost. Sta ima tolko diskutovati o proslosti kad je to mrtva pojava , nista se nemoze desiti u proslosti
Grešiš Momo mnogo ,da bi imao sadašnjost na stabilnim nogama moraš se istinski suočiti s prošlošću.
Ako živiš na mitovima sadašnjost a i budućnost su veoma klimavi.

Svako ima svoju cenu . Ko tvrdi da nema ili laze ili misli da bi izdrzao iskusenju da uzme mnogo love koja mu se ponudi .
Evo recimo , ko bi odbio da mu dodje batica , baci na sto 100.000 € i kaze mu od sada na forumu ima samo lepo da pricas o glavesini ?
Ko god da je dobio državnu zemlju, prošao za kredit, na konkursu itd

Sto sam te pitao?
Какво мишљење треба да уважим од једног новинара? То су плаћеници који су у служби разних служби... погледај само како и шта пишу наше ''новине''... данас су за некога а сутра против... како ко плати или нареди....

Карлсон је и сам у оном видеу рекао да је био амерички јастреб када је требало да се блати и оправда напад на Ирак.
Видео сам поставио због тога да би се видело стање у америчком друштву где је важније уценити украјину за 500 милијарди или напасти Иран због нафте или као бранити Израел због гасних поља поред Газе а неважно је што велики број бескућника и наркомана по улицама великих градова и саме америчке престонице.
Такође се види како се води америчка политика на основу лобирања разноразних група... помиње се и закон о страним агентима који се ето ни у америци не поштује до краја јер та нека јеврејска лоби група утиче и финансира изборе за сенаторе и утиче на њихову политику у свету.... иако није регистрована као лоби група...
Закон о страним агентима који је страшно критикован када је усвојен у русији и где се страшно лобирало да се не донесе у Грузији где је ето ''контроверзан''... а у америци рецимо није...

Онај сенатор рецимо зна да треба да се нападне Иран и да се брани Израел али нема појма колико људи живи у Ирану... јер то и нису људи... и то и није држава него нафтно поље...

Увек ћу бити пристрасан када је у питању мој народ и моје државе и када је у питању неправда и двоструки стандарди... било да је исток или запад јер су им мале државе само пинг понг лоптице у њиховој разбрибриги...

Тачка. ;)

Poslednja izmena:
Јуче је био протест у црвенки, гори депонија већ данима а слабо се шта предузело. Био блокиран пут код јафе. За сада овде није било великог пожара, "стандардно" трава поред пута и увратина где је кошен јечам.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh