MOMOSARIC
Član
Ako se ne varam, bojkotovao je izbore.Probao je to Jeremić na prošlim izborima pa vidi ga gde je sad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se ne varam, bojkotovao je izbore.Probao je to Jeremić na prošlim izborima pa vidi ga gde je sad.
Da tebe ne zateknem a vratim se ranije kući neplaniranim i neodložnim poslom bio bih u velikom problemu.По твојим схватањима, Чанак је дођош чији су се довукли из неке вукојебине и како ћеш сада да помириш то
A реално, ти си нека референца која зна да разлучи глу.пости од паметних ствари? Иди зајебавај некога другог са тим својим трипом. Овде тешко да ћеш некога да убедиш у то. Што кажу - знамо се.
И боље је да наилазиш на мене овде на форуму, него да наиђеш на мене када се непланирано раније вратиш кући.![]()
Od Djokovica samo je Marko normalan u vugla. Onaj sto je pobego za Spaniju. Ovi ostali, katastrofa.Znači: dobar je Nole, ali loš tata i tetka i strina?..
Teško nam srbima..
Nevalja nam Tesla, a u današnje vreme ni Đoković..
Pa ko onda valja? Možda rektor đokić..![]()
On nije, izašao je sa ,,programom" busanja za Kosovo i zaklinjanja u majčicu Rusiju.Kleo se da će se svi iznenaditi nj. rezultatom i završio ispod 3%.Ako se ne varam, bojkotovao je izbore.
Stavlja samo dve tarife.Za mene beskorisna aplikacija.Електродистрибуција Србије
elektrodistribucija.rs
Vrlo jednostavno
Cim ukucas sifru mernog mesta,sam te stavi da li si jednotarifni ili ne
Kada ukucate ED broj tačnije (Broj mernog mesta) sam sistem vam odredi da li je Jednotarifno ili Dvotarifno brojilo. Pogledajte samo brojilo i videćete da ili imate dva ili jedan brojčanik (Ako je upitanju starije brojilo).Slanje stanja strujomera preko aplikacije, da li ima opcije za nas sa jednomtarifom?
Prekljuce me plavci navatase sa tel, nisam pogledao u retrvizor.Odose 5 crvene.
Prva kazna, doduse 3-4 puta mi progledali kroz prste, za tel, brzinu, svetla.