Chat 17

Slanje stanja strujomera preko aplikacije, da li ima opcije za nas sa jednomtarifom?

Prekljuce me plavci navatase sa tel, nisam pogledao u retrvizor.Odose 5 crvene.

Prva kazna, doduse 3-4 puta mi progledali kroz prste, za tel, brzinu, svetla.

Ajde mi objasni kako dizna pravi pritisak kad je dizna kod modernih dizela samo "elektro ventil" , te dizne koje prave pritisak mislis patentirati i obogatiti se :ROFLMAO: .
Ako ćemo sitna crvca tu opšte i nema pravog pritiska. Tečnosti nisu kompresibilane tako da ne mogu biti pod pritiskom. Uzima se ekvivalent pritiska koju bi gas imao.
Taj nazovi pritisak nastaje tako što se tok sužava. U ovom slučaju pumpa pravi snažan protok dok ga dizna sužava.

Novija vozila e3 i posle , rade drugacije od tvog traktora!
Ej sad. Nećemo traktore da spominjemo! :)

Neznam koliko će da košta opravka, ali koštaće. Glava motora je trenutno skinuta, ventili su izgoreni i plus što šta. Ja sam sa tim gorivom prešao 30tak km (od bečeja do zr) otprilike bez ikakvih naznaka da nešto ne valja. Ujutro upalio auto normalno, krenuo, prešao 100 metara i tu se auto samo ugasio.
C5 aircross 2020g je u pitanju, auto koji je radio bezprekorno, nikad zaštucao nije....
U tvom slučaju je auto vožen dok nije stao i svakako bi trebali da ti plate troškove popravke ako su oni sipali gorivo.
U onom videu g. Kotrica nije ni zaverglao motor i auto je odšlepan u servis. Mislim koliko je teško isprazniti rezervoar? Čak i da je nešto malo benzina ostalo izmešalo bi se sa dizelom i svakako ne bi bilo dovoljno da napravi štetu na autu.

Ako ćemo sitna crvca tu opšte i nema pravog pritiska. Tečnosti nisu kompresibilane tako da ne mogu biti pod pritiskom. Uzima se ekvivalent pritiska koju bi gas imao.
Taj nazovi pritisak nastaje tako što se tok sužava. U ovom slučaju pumpa pravi snažan protok dok ga dizna sužava.
Ajde objasni kako taj "uopste nema pritiska" na manometru pokazuje 1600 bara na koliko rasteretni ventil drzi taj pritisak prije dizni.

Procitaj sta znaci oktanska i cetanska vrijednost goriva, bice ti malo jasnije kako radi paljenje kod motora.

Radice i jedan i drugi ako ima mali dio onog drugog goriva kako se povecava stace jer ne mogu da rade.
Nastavi da čitaš, ali praksa je sasvim drugačija ;) Dizel će na mrtve mačiće da ide bez ikakvih problema.

Ili recimo ovaj Francuski benzinac koji je izdržao tortu sa dizelom, a čovek bio uporan da stigne kući i ako je tabla sijala kao jelka.Prešao 150km čistog autoputa,svećice kad sam skinuo masne kao mitraljez, a kad je glava otišla dole na slici se vidi rezultat.Dizna uništena, nalivala ko besna, jedan ventil dobio po vodjici drugi vidi se na slici.

Čim je stao na naplatnu više nije upalio.

Moram da nadjem u drugom telefonu jednog BMW sa piezo diznama, koji se kroz Grčku vozio na čist benzin, pa da vidiš kako moderan dizel ide na čist benzin napunjen iz mrtve rezerve, bez jedne dizne sve do hidro udara :D

Ма то вуку већ две године као да се не зна. Исто као што оне силне ракете и дронови лете са чиповима што руси ваде из веш машина. Тако запад каже и сви верују.
За то време ескалација на косову, факултете као и студенте скоро не спомињу. У медијима тотална блокада, све је подређено смиривању ситуације у друштву.
Весић, тома мона нестали, шапић нестао, министар образовања и министар пољопривреде имају обезбеђење као премијер. Је ли ко слушао шта они причају, поготово министар пољопривреде?

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nastavi da čitaš, ali praksa je sasvim drugačija ;) Dizel će na mrtve mačiće da ide bez ikakvih problema.

Ili recimo ovaj Francuski benzinac koji je izdržao tortu sa dizelom, a čovek bio uporan da stigne kući i ako je tabla sijala kao jelka.Prešao 150km čistog autoputa,svećice kad sam skinuo masne kao mitraljez, a kad je glava otišla dole na slici se vidi rezultat.Dizna uništena, nalivala ko besna, jedan ventil dobio po vodjici drugi vidi se na slici.

Čim je stao na naplatnu više nije upalio.

Moram da nadjem u drugom telefonu jednog BMW sa piezo diznama, koji se kroz Grčku vozio na čist benzin, pa da vidiš kako moderan dizel ide na čist benzin napunjen iz mrtve rezerve, bez jedne dizne sve do hidro udara :D
I ti vjerujes da je presao 150km benzinac sa dizelom i to autoputem i dizel da je isao na cisti benzin i bez dizni , imam susjeda 96 godina a prica da mu rekao doktor da je kao 16 godisnjak , covjek vjeruje , zasto mu proturjeciti.

Stadion Sv. Nikola u Bariju i 29 05 1991 godine ostace dozivotno u srcima zvezdasa. Na danasnji dan pre 34 godine nasa Zvezda postala je prvak evrope. 🏆 ❤️:bravo:

Nazad
Vrh