Chat 17

По твојим схватањима, Чанак је дођош чији су се довукли из неке вукојебине и како ћеш сада да помириш то

A реално, ти си нека референца која зна да разлучи глу.пости од паметних ствари? Иди зајебавај некога другог са тим својим трипом. Овде тешко да ћеш некога да убедиш у то. Што кажу - знамо се.

И боље је да наилазиш на мене овде на форуму, него да наиђеш на мене када се непланирано раније вратиш кући. ;)
Da tebe ne zateknem a vratim se ranije kući neplaniranim i neodložnim poslom bio bih u velikom problemu.

Danas pocinje veliko takmicenje u pionirskom parku, takmicenje u kobajagi gladovanju.
Pravila su veoma jasna , 24 casa moras da gladujes ali imas pravo da jedes ali da te niko ne vidi. Verovatno ce i delegacija iz Ginisove knjige rekorda da doputuje ,jel velike su sanse da se obori svetski rekord u gladovanju.
Glavni organizator ovog takmicenja jos nije objavio koja je nagrada za prvo mesto.
Prava je steta sto ovaj svetski dogadjaj nece biti pracen televizijskim kamerama 24/7.

Прво да их вагају па запишу килаже. Верујем да ће бити велики број возила хитне помоћи на лицу места...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

pa jesi ti siguran da si jednotarifan? :ROFLMAO:

svakom kome ukucam sifru ide sledeci korak gde pokazuje da li si jednotarifan ili ne

gde nisi ukucavas 2 stanja i 2 slike

qZw3JeA.jpeg

instaliraj onda ovu na mobilni pa probaj preko nje

Pa ako kliknes samo na ono moje preko moba,odmah ti ide prijava ocitanih stanja brojila,nemas ono planirana iskljucenja,prijava kvarova na mrezi i jos nesto

Pogledaj tacno sifru da nisi pogresio

Ako si jednotarifan,nikako ti nemoze izbaciti na 2 tarife,samo brojilo ti je drugacije ako nisi jednotarifan

Slanje stanja strujomera preko aplikacije, da li ima opcije za nas sa jednomtarifom?

Prekljuce me plavci navatase sa tel, nisam pogledao u retrvizor.Odose 5 crvene.

Prva kazna, doduse 3-4 puta mi progledali kroz prste, za tel, brzinu, svetla.
Kada ukucate ED broj tačnije (Broj mernog mesta) sam sistem vam odredi da li je Jednotarifno ili Dvotarifno brojilo. Pogledajte samo brojilo i videćete da ili imate dva ili jedan brojčanik (Ako je upitanju starije brojilo).

Poslednja izmena:
Јасно ти је да неко продужава рат и гура цела европа да зарати и плане?
Већ смо апсолвирали да западна и источна техника исто горе.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Uf ovo je bila zesca operacija . Pripremana prije godinu ipo navodno . SBU je rasturio veliki broj Ruskih strateskih bombardera i aviona na vise aerodroma istovremeno.Navodno vise od 40 aviona unisteno.

Nazad
Vrh