Neznam koliko će da košta opravka, ali koštaće. Glava motora je trenutno skinuta, ventili su izgoreni i plus što šta. Ja sam sa tim gorivom prešao 30tak km (od bečeja do zr) otprilike bez ikakvih naznaka da nešto ne valja. Ujutro upalio auto normalno, krenuo, prešao 100 metara i tu se auto samo ugasio.Koliko košta popravka kod tebe?
Ovaj sa snimka bi da naplati više nego što mu auto vredi. Čisto sumnjam da zbog jednog sipanja benzina u dizel motor dizne postanu uništene (nisam stručan neka me neko ispravi)
U svakom slučaju pumpa treba da snosi troškove u ovakvim slučajevima, ali realne troškove. Ipak nekako mi delije da je gospodin Kotarca hteo malo da remontuje auto o tuđem trošku.
Dakle odmah je primećeno da je sipano pogrešno gorivo. Auto nije ni startovan već je odšlepan do servisa gde je ispražnjen rezervoar i sipano siguran sam barem pola rez. nafte ako ne i ceo. I da je ostalo nešto benzina u rezervoaru, ubeđen sam da je gotovo nemoguće da to napravi bilo kakav problem, a kamoli da u potpunosti uništi dizne.
Tako da foodmood idi pričaj sa gazdom, verujem da će ti ljudi izaći u susret. Osim ako i ti ne tražiš da ti kupe drugi auto.
Mislim... o čemu mi pričamo FORD-DIZEL !!! Bolje sin peder nego Ford dizel.![]()
![]()
![]()
To bre nije valjalo ni kad je sišlo sa trake! Ne pitaj te kako znam.
C5 aircross 2020g je u pitanju, auto koji je radio bezprekorno, nikad zaštucao nije....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Poslednja izmena: