Kremator
Član
On je europeder..Slobodno kazi da bi pre glasao za AV jer je veci europejac![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
On je europeder..Slobodno kazi da bi pre glasao za AV jer je veci europejac![]()
Znaci glasao bi za ruskog coveka samo da se AV skloni . Ako je tako bice nesto od tebeLoše si me procenio.
Opet promašaj.Znaci glasao bi za ruskog coveka samo da se AV skloni . Ako je tako bice nesto od tebe![]()
Prilika za dobar izbor propuštena je 1990,odtada se bira manje zlo i opcija koja će pokušati da sanira štetu. Većina Srba je moralno i mentalno retardirana sa socijalnom inteligencijom kišne gliste ne poznajući nikakve moralne i etičke norme osim svoje guzice. Toj masi sa prstom u pupku objasniti da je država skup zakona a ne teritorija u kojoj se radi kako se kome digne i koja te smatra raju, veruj da je nemoguće.Banat i Jovcic, Vas dvojica ste uboli krucijalni primjer zavrzlame bitnih stvari oko politicke sadasnjosti Srbije i Srba ,oko toga kako se sve zakomplikovalo modernim sistemom brzog protoka informacija i dezinformacija ,kako nije stvarnost crno bijela ,oko vec pocetog zestokog hibridnog rata ovde ,itako dalje ...Ali ,imali smo mi i vecih problema....
Nego ,na vrhuncu 21.vijeka ,evolucije , kakve picke su politicari da nemogu da zaustave Izrael u ubijanju djece ,a i kakve su to budale Palestinci da ne napuste tu Gazu , da se predaju i odsele ,da se ne gine ..?
Ajde evo ti prilike da poentiras .Opet promašaj.
Какав црни Ђоковић... сви који имају нешто пара су у хоботници са влашћу... да се не лажемо... ко год се противио најебо је и мислим да се нико није ни противио... кад су видели како је онај гњурац прошао... то је одувек било... и биће.. и тако је у свакој ''демократији''... сваки мали привредник ''али'' да се извуче од народа и само мало да се удаљи од обичног човека... још ако га партија части са неким послом са државом... где ћеш веће среће... ако се углави довољно у хоботницу стигне му честитка да купи стан у БХ2О... и тек онда пиша по народу...Nebi ja tatu iskljucivao ,u tom je fora . Dobar je Nole , al tata ,..kad ga je i Dodik provalio..Poenta je da sam davno rekao , po nekim saznanjima da su duboko u organizaciji protesta .. Da nebude tata tipa Andreja .
Za Ruse i crkvu ,a bogami ni sa Đokovićima nisi na pravom tragu.U cemu?
Не ради се о томе да нам неко реши проблеме него ко ће нам правити мање проблема.Ka da će nam taj odabir smera spoljne politike rešiti sve probleme.
Причам ја то годинама а нове генерације Срба, као што можеш да видиш, не долазе (не рађају се).E moji Srbi. Nema nam spasa. Barem dok ne dođu neke nove generacije.