Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма неее. Да ми лепо прогласимо доживотног премијера (председник нема ингеренције) па да он у тестаменту остави наследника па тако док не изумремо. Ко да троши паре и време на изборе.Uvek treba biti opozicija i stiskati vlasti za bolje drustva !
Izbegavaju plastificirano jer sporije ide...skuplje naplacujuPeskarenje je najbrže.
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Има код нас у неколико села ови што су редовни говорници испред локалних продавница....E jesam se ismijao. Imamo dvojicu ovde , nisu bas ukupni. Oni su i rodjaci neki. Pice stalno biciklima a glavno im je da idu na svaku sahranu u krugu par sela. Obave sve ali dacu ,jelo ne propustaju.
Stojimo par nas kad idu oni. Ja ih pitam ,kako niste na sahrani? Kazu ,nema danas.
Kako nema , umro onaj sto ga zvali Papa.
Oni odma skacu sa bicikla,ko je taj ,nismo culi?
Reko kako neznate ,nosio stalno bijelu kapu .
Kaze,neznam. Iz kog je sela?Reko neznam kojoj parohiji je pripado ,aj pitajte popa. Odose.![]()
Slobodno napravi firmu za 3000 radnika, niko ti ne brani. Vize bi blokirale neradnike i socijalne slučajeve a pravi radnici bi našli način da odu u EU.Koliko znam ne invrestiraju oni u Srbiju zbog Srbije već zbog sebe a uvedene vize bi im blokiralo odvođenje kvlitetne radne snage iz Srbije.
Ono što traže studenti traži i EU a to je pravna država. Arapi su uzeli zemlju, Rusija naftu, Kina rude i zlato. U Kineske firme naša policija nema ulaz - Ling Long,Bor. Da ste početkom devedesetih ima zrno soli u glavi i uradili kao što je uradila Slovenija, Hrvatska i ceo Istočni blok sad bi se druga pesma pevala.Sad smo mi zaglibili odavno jer su se ovi prezadužili i pola Srbije nam je pod šapama velikih sila i zato ova deca neće moći ništa uraditi jer dug ostaje važeći.Svi ti novci koje spominješ su vezani za naša prirodna bogatstva i za odlaganje kojekakvog otpada i ko zna šta oni još traže.Svaki taj njihov 1 euro mi plaćamo 10.
Ko to da je imao zrno soli u glavi.Evo vi sad imate celu Tuzlu pa pokušajte.lIli prvo pročitaj istoriju Srba i gde su bili nastanjeni.Da nije bilo secesije tih istih uz pomoć te vaše EU nikakvih problema ne bi bilo.Pročitaj samo koliko je Srba bilo pre rata a koliko posle u Hrvatskoj.Ne računaj ove što idu na zapad radi posla.Kralj Aleksandar je formirao Jugoslaviju da bi svi Srbi bili u jednoj državi.Najveći krivac je JNA koja je trebala oštro da reaguje i pohapsi kolovođe i oduzme naoružanje stranama u sukobu.Ono što traže studenti traži i EU a to je pravna država. Arapi su uzeli zemlju, Rusija naftu, Kina rude i zlato. U Kineske firme naša policija nema ulaz - Ling Long,Bor. Da ste početkom devedesetih ima zrno soli u glavi i uradili kao što je uradila Slovenija, Hrvatska i ceo Istočni blok sad bi se druga pesma pevala.
Ispred su zato što su vršili genocide nad malim narodima i kroz izazivanje ratova.Koliko smo mi nazadovali posle ratova 90-ih pa posle bombardovanja.Mislite da su Hrvati,Slovenci,Bošnjaci toliko pametni i da svi krenu na Srbe.Kako se završilo-Rasparčavanjem Juge koje nikom nije donelo dobro.Jedino Hrvati imaju lepu njihovu a imali su je i pre toga.Kako ispred ,kad su njihove vrijednosti zlo?
I koliko dugo bi takva situacija potrajala ?..................Najveći krivac je JNA koja je trebala oštro da reaguje i pohapsi kolovođe i oduzme naoružanje stranama u sukobu.
Koju firmu,gdje bi prodavao i kome kad je država subvencionisala strane investitore koji su poklopili tržište?Slobodno napravi firmu za 3000 radnika, niko ti ne brani. Vize bi blokirale neradnike i socijalne slučajeve a pravi radnici bi našli način da odu u EU.