Chat 17

Zena mu je sve iskoristila posle njegovog smaknuca.Ona je jedna od osoba koje trenutno vladaju!
Nevidim veliku razliku izmedju Šešelja i njega?Osim sto je vojvoda dokazao da je glup.
vrlo zanimljivo razmisljanje i konstatacija

staviti u isti kos seselja i djindica i napisati da nema razlike izmedju njih je tragikomicno

Eto vojvoda je dokazao da je glup pa živi a Đinđić pametan pa miriše cvijeće odozdo.....naveo sam njih dvojicu kao dijametralno krajnji izbor političkog opredjeljenja 90-tih ...o tome valjda pričamo ili sam promašio temu
vojvoda je daleko od glupog coveka jer je napravljen u udbi

djindjic zavrsio pod cvecem kako si napisao jer se suprostavio zapadu

jednog velicaju da je patriota a drugog da je izdajnik?

jedan ziv
drugi mrtav i to streljan

glup narod jednostavno

Uopšte ti ovo nije na mestu.Uništeni su sistemi vrednosti,porodice,nacije.Samo pogledajte koliko je vas mlade obuzeo zapadni sistem vrednosti.To je zlo koje linijski uništava sve ostalo.Bez pametnih telefona ni u WC.Muškarci su počeli da se depiliraju a žene da piju.To nisu zasluge sedih glava.Toga u naše vreme nije bilo.Evo vam sada pa pokušajte na izborima promenuti da vama paše.E da su mi one godine a ova pamet-stara poslovica.
Ovo ti je Zoki konstatacija kao kod jedne vremašne žene kod nas a glasi:
I ja sam devojkom (neudata) dete rodila ,al' ovog čuda kao sad nije bilo.
I nemoj kriviti ,,zapadni" sistem za nešto što smo mi krivi.
Kako ne preuzešmo iz tog sistema valjane stvari već sve što ne valja.
Isto tako nam je pre neko vreme za sve bio kriv komunizam i komunjare a sad odjednom za sve što ne valja kriv je zapad.

Isto tako nam je pre neko vreme za sve bio kriv komunizam i komunjare a sad odjednom za sve što ne valja kriv je zapad.
Od pune korpe ženske stvari mi uhvatili za mušku.

vojvoda je daleko od glupog coveka jer je napravljen u udbi

djindjic zavrsio pod cvecem kako si napisao jer se suprostavio zapadu

jednog velicaju da je patriota a drugog da je izdajnik?

jedan ziv
drugi mrtav i to streljan

glup narod jednostavno
Prvi je zavrsio Pravni a ovaj pokojni filozofiju.Bem ti sunce pa nas vode samo oni koji su izucavali retoriku a sad se bunite kad sam to rekao?!
Znaci,oni su skolovani da pricaju ono sto masa zeli da cuje!
I sad nas vode pravnici ili majmuni koji koji su zavrsili fakultet politickih nauka poput onog iz informera

"Dovoljno si rekao, ne moraš više."

Zasto?Zato sto sam umeo u tom sistemu da prezivim?

Poslednja izmena:
Bez dana radnog staža u bilo kom poslu.
Niko od naših vladara nezna ekser zakucati, ali možda to nije ni potrebno za takve kapacitete.
Kako dolaze do takvih pozicija pored svih nas je najluđa misterija..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Prvi je zavrsio Pravni a ovaj pokojni filozofiju.Bem ti sunce pa nas vode samo oni koji su izucavali retoriku a sad se bunite kad sam to rekao?!
Znaci,oni su skolovani da pricaju ono sto masa zeli da cuje!
I sad nas vode pravnici ili majmuni koji koji su zavrsili fakultet politickih nauka poput onog iz informera

"Dovoljno si rekao, ne moraš više."

Zasto?Zato sto sam umeo u tom sistemu da prezivim?
sami si rekao da je jedan zavrsio skolu u stranoj zemlji

ovaj samoprozvani vojvoda pravni u sistemu jedno-partijskom gde je dobio knjizicu da glumi protivnika tog istog sistema a kad je zatrebao odmah osnovao po naredbi iste te partije(koja se navodno raspala ali db nije) radikalnu stranku....zvanicno i to ima zapisano samo kad se otvore jednog lepog subotnjeg dana da je Jovica Stanisic osnovao SRS,navodni cetnik...da ne pricamo tek o sadasnjem nam predsedniku koji takodje izmigoljen iz partijske porodice i sve mu napravljeno u zivotu(citav zivot falsifikovan),klasican rad DB-a

i odna poredis Filozofa sa njima koji je dosao iz strane drzave da napravi bar nesto od drzave,medjutim nije zeleo da radi ono sto zele zapadnjaci i dobio metak posle samo 2 godine na zvanicnoj vlasti u drzavi
Nekoliko meseci je izabran tokom 97-98 za predsednika skupstine beograda ali gle cuda sps,srs i zajedno sa seseljevim kumom Draskovicem tadasnjim srpskim pokretom obnove biva smenjen sa te funkcije

djindic je rodjen u bosni jer mu je otac tada radio u bosni
inace je poreklom iz cini mi se neko selo oko Kursumlije sa oceve strane

opet kazem poredjenje ove dve individue i stavljenje u isti kos je vise nego tragikomicno i neumesno

pogledati citav "duel" koga ne mrzi

sami si rekao da je jedan zavrsio skolu u stranoj zemlji

ovaj samoprozvani vojvoda pravni u sistemu jedno-partijskom gde je dobio knjizicu da glumi protivnika tog istog sistema a kad je zatrebao odmah osnovao po naredbi iste te partije(koja se navodno raspala ali db nije) radikalnu stranku....zvanicno i to ima zapisano samo kad se otvore jednog lepog subotnjeg dana da je Jovica Stanisic osnovao SRS,navodni cetnik...da ne pricamo tek o sadasnjem nam predsedniku koji takodje izmigoljen iz partijske porodice i sve mu napravljeno u zivotu(citav zivot falsifikovan),klasican rad DB-a

i odna poredis Filozofa sa njima koji je dosao iz strane drzave da napravi bar nesto od drzave,medjutim nije zeleo da radi ono sto zele zapadnjaci i dobio metak posle samo 2 godine na zvanicnoj vlasti u drzavi
Nekoliko meseci je izabran tokom 97-98 za predsednika skupstine beograda ali gle cuda sps,srs i zajedno sa seseljevim kumom Draskovicem tadasnjim srpskim pokretom obnove biva smenjen sa te funkcije

djindic je rodjen u bosni jer mu je otac tada radio u bosni
inace je poreklom iz cini mi se neko selo oko Kursumlije sa oceve strane

opet kazem poredjenje ove dve individue i stavljenje u isti kos je vise nego tragikomicno i neumesno

pogledati citav "duel" koga ne mrzi

Seselj je govedo, ali ovaj duel je na nekom iole civilizovanom nivou.. u odnosu na ovo monolozi vucica glat prolaze kao da je neko pusten iz ludnice, znaci poslednji stadijum te trule udbe i kojecega..

Otkud kod nas sad parade ponosa.Iz Rusije,Kine...Ne bih dalje da polemišem. .I zar baba nije bila u pravu.

Nazad
Vrh