Ja sam imao 10 godina više pa pogledaj onda ko je više trpeo.Za platu 93-e kupim kilogram kafe i to ako požurim.Misliš da je našim precima bilo lakše.Sa 16 godina ušao, sa 26 izašao. Probaj se ti snaći.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam imao 10 godina više pa pogledaj onda ko je više trpeo.Za platu 93-e kupim kilogram kafe i to ako požurim.Misliš da je našim precima bilo lakše.Sa 16 godina ušao, sa 26 izašao. Probaj se ti snaći.
vrlo zanimljivo razmisljanje i konstatacijaZena mu je sve iskoristila posle njegovog smaknuca.Ona je jedna od osoba koje trenutno vladaju!
Nevidim veliku razliku izmedju Šešelja i njega?Osim sto je vojvoda dokazao da je glup.
Dovoljno si rekao, ne moraš više.otkud znam,ja sam sa 18 usao i nemogu se zaliti.
vojvoda je daleko od glupog coveka jer je napravljen u udbiEto vojvoda je dokazao da je glup pa živi a Đinđić pametan pa miriše cvijeće odozdo.....naveo sam njih dvojicu kao dijametralno krajnji izbor političkog opredjeljenja 90-tih ...o tome valjda pričamo ili sam promašio temu
Ovo ti je Zoki konstatacija kao kod jedne vremašne žene kod nas a glasi:Uopšte ti ovo nije na mestu.Uništeni su sistemi vrednosti,porodice,nacije.Samo pogledajte koliko je vas mlade obuzeo zapadni sistem vrednosti.To je zlo koje linijski uništava sve ostalo.Bez pametnih telefona ni u WC.Muškarci su počeli da se depiliraju a žene da piju.To nisu zasluge sedih glava.Toga u naše vreme nije bilo.Evo vam sada pa pokušajte na izborima promenuti da vama paše.E da su mi one godine a ova pamet-stara poslovica.
Od pune korpe ženske stvari mi uhvatili za mušku.Ovo ti je Zoki konstatacija kao kod jedne vremašne žene kod nas a glasi:
I ja sam devojkom (neudata) dete rodila ,al' ovog čuda kao sad nije bilo.
I nemoj kriviti ,,zapadni" sistem za nešto što smo mi krivi.
Kako ne preuzešmo iz tog sistema valjane stvari već sve što ne valja.
Isto tako nam je pre neko vreme za sve bio kriv komunizam i komunjare a sad odjednom za sve što ne valja kriv je zapad.
Па продај отпаду. Они то даље прослеђују цементарама. Само је нека ситна цена.Da li neka firma otkupljuje stare gume traktorske i od prikolica, nakupilo se tu, samo ih premestam
Prvi je zavrsio Pravni a ovaj pokojni filozofiju.Bem ti sunce pa nas vode samo oni koji su izucavali retoriku a sad se bunite kad sam to rekao?!vojvoda je daleko od glupog coveka jer je napravljen u udbi
djindjic zavrsio pod cvecem kako si napisao jer se suprostavio zapadu
jednog velicaju da je patriota a drugog da je izdajnik?
jedan ziv
drugi mrtav i to streljan
glup narod jednostavno
Стрељан?vojvoda je daleko od glupog coveka jer je napravljen u udbi
djindjic zavrsio pod cvecem kako si napisao jer se suprostavio zapadu
jednog velicaju da je patriota a drugog da je izdajnik?
jedan ziv
drugi mrtav i to streljan
glup narod jednostavno
sami si rekao da je jedan zavrsio skolu u stranoj zemljiPrvi je zavrsio Pravni a ovaj pokojni filozofiju.Bem ti sunce pa nas vode samo oni koji su izucavali retoriku a sad se bunite kad sam to rekao?!
Znaci,oni su skolovani da pricaju ono sto masa zeli da cuje!
I sad nas vode pravnici ili majmuni koji koji su zavrsili fakultet politickih nauka poput onog iz informera
"Dovoljno si rekao, ne moraš više."
Zasto?Zato sto sam umeo u tom sistemu da prezivim?
naravnoСтрељан?
sami si rekao da je jedan zavrsio skolu u stranoj zemlji
ovaj samoprozvani vojvoda pravni u sistemu jedno-partijskom gde je dobio knjizicu da glumi protivnika tog istog sistema a kad je zatrebao odmah osnovao po naredbi iste te partije(koja se navodno raspala ali db nije) radikalnu stranku....zvanicno i to ima zapisano samo kad se otvore jednog lepog subotnjeg dana da je Jovica Stanisic osnovao SRS,navodni cetnik...da ne pricamo tek o sadasnjem nam predsedniku koji takodje izmigoljen iz partijske porodice i sve mu napravljeno u zivotu(citav zivot falsifikovan),klasican rad DB-a
i odna poredis Filozofa sa njima koji je dosao iz strane drzave da napravi bar nesto od drzave,medjutim nije zeleo da radi ono sto zele zapadnjaci i dobio metak posle samo 2 godine na zvanicnoj vlasti u drzavi
Nekoliko meseci je izabran tokom 97-98 za predsednika skupstine beograda ali gle cuda sps,srs i zajedno sa seseljevim kumom Draskovicem tadasnjim srpskim pokretom obnove biva smenjen sa te funkcije
djindic je rodjen u bosni jer mu je otac tada radio u bosni
inace je poreklom iz cini mi se neko selo oko Kursumlije sa oceve strane
opet kazem poredjenje ove dve individue i stavljenje u isti kos je vise nego tragikomicno i neumesno
pogledati citav "duel" koga ne mrzi
Otkud kod nas sad parade ponosa.Iz Rusije,Kine...Ne bih dalje da polemišem. .I zar baba nije bila u pravu.Ovo ti je Zoki konstatacija kao kod jedne vremašne žene kod nas a glasi:
I ja sam devojkom (neudata) dete rodila ,al' ovog čuda kao sad nije bilo.
I nemoj kriviti ,,zapadni" sistem za nešto što smo mi krivi.
Kako ne preuzešmo iz tog sistema valjane stvari već sve što ne valja.
Isto tako nam je pre neko vreme za sve bio kriv komunizam i komunjare a sad odjednom za sve što ne valja kriv je zapad.