Nije bitno gde sam ja živeo i na kojoj planeti.Bitno je da si ti živeo na pravoj planeti gde su Srbi glavni krivci za sve.Da li ti znaš da sam ja u Slavoniji bio gde su ujedinicama JNA bili i Hrvati i Muslimani i Mađari,Slovaci....
Ja sam za to vreme bogatio u tvornicama, koje su bile ukradene Srbiji.
Interesantno, da toliko superiorno bogata i razvijena nacija nije posle toga bila u stanju ne nadoknadit gubitak, nego se u njoj uspešnost ekonomije ponajviše svela na to, koliko je direktor imao dobre veze u komitetima.
Sad ozbiljno.
Na žalost je komunizam uništio u narodu volju za samostalnošću pojedinca.
To se kod vas na žalost još više pokazuje. Ne bira se vođa koji će povest u bolje sutra, nego taj, koji će meni podelit više nego drugima. Odakle mu, nema veze.
A nismi ni mi bolji.
Dok su se istočnjaci, koji su bili pre 35 godina prosjaci prema svima nama dižu i pretiću nas, mi se vračamo komunizmu i partizanskih proslava ima više nego u 70-im.
A vama su rasprodali državu ispod dupeta, pa se sad nadate, da Moskva rezhebe ceo svetski poredak, da vas time spasi.
Oćemo nećemo, svet se vrti svojom putanjom, ako nemaš snage, da preuzmeš kontrolu, možeš samo da pratiš.
Ako si vredan, dobar i imaš sreće, stvoriš si dovoljno bogastva, pa možeš nekad birat i samostalan pravac.
A ako nisi, možeš samo da odano ližeš nečije **greška.
Ta karta pokazuje stanje u godini 1931.
Na to stanje niko od ljudi koji su u tim statistikama, nije imao utecaja.
Ovisilo je stanje o tome, u kojoj su državi živeli.
Ali je osnova, na kojoj se razvila i danas prisutna šema razmišljanja u pojedinim regijama.