Chat 17

Otkud kod nas sad parade ponosa.Iz Rusije,Kine...Ne bih dalje da polemišem. .I zar baba nije bila u pravu.
Misliš da su Rusija i Kina bolja društva zbog toga što nemaju parade ponosa ili su totalitarna društva koja kažnjavaju različitost. Možda se sutra nekom ne svidi i reši da kazni mene što imam kestenjaste oči ili nekog ko ima crvenu kosu jer se ne uklapa u ideal društva.
I da, baba je 100% u pravu ,svega uvek bilo i biće.

Da se ja pitam,pravo glasa na izborima bi ukinuo izdržavnim licima.Znači penzioneri,invalidski i starosni,korisnici socijalne pomoći i svi ostali koji nisu radno sposobni po mom mišljenju ne bi trebalo da imaju pravo glasa na izborima.Stariji maloletnici,već od 16 godina treba da odlučuju o svojoj budućnosti,pa bi im ja rado dao pravo da glasaju na izborima.
Stariji maloletnici si ti kao i stariji punoletnici, tako da je bolje ni jedni ni drugi

Misliš da su Rusija i Kina bolja društva zbog toga što nemaju parade ponosa ili su totalitarna društva koja kažnjavaju različitost. Možda se sutra nekom ne svidi i reši da kazni mene što imam kestenjaste oči ili nekog ko ima crvenu kosu jer se ne uklapa u ideal društva.
I da, baba je 100% u pravu ,svega uvek bilo i biće.
Ne mislim da su bolja društva ali Elita,Zadruga... sve sa zapada.Prozapadno si orijentisan i pristalica ulaska u EU i mislim da nema potrebe da dalje polemišemo.Niti preferiram ni Rusiju ni Kinu a EU ne mogu da smislim niti mislim da ne možemo bez njih.

Ne mislim da su bolja društva ali Elita,Zadruga... sve sa zapada.Prozapadno si orijentisan i pristalica ulaska u EU i mislim da nema potrebe da dalje polemišemo.Niti preferiram ni Rusiju ni Kinu a EU ne mogu da smislim niti mislim da ne možemo bez njih.
Kad je tako nek nam uvedu vize, povuku investicije i ukinu donacije. Za 2 meseca ima da ih plačući molimo da nas ponovo uzmu u obzir za EU integracije.

Nazad
Vrh