Chat 17

Biljana Pantic PIlja, zagrmela u savetu evrope, kaze da 230000 studenata koji oce da uce su blokirani od strane rektora i 1000 studenata i da je vreme da se cuje glas vecine.

I bre da je samo Leonida imao ovih 1000 studenata ma osvojio bi celu persiju 150 godina pre Aleksandra Velikog.

Нико не коментарише јучерашње коментаре опозиције на изјаву студената да прелазну владу не треба да сачињава нико из позиције и опозиције?
Јуче је наш форумски гиљотинаш из Лакташа ( ;) ) поменуо другосрбијанце и њихове реакције на отклон студената од њих и политичких им експонената. Некако то није овде на форуму изазвало никакву пажљу.

Kako se u ovoj temi piše sve i svašta iskoristiću priliku da predložim nešto korisno,a to je da se preplatite na YouTube kanal na kom sam počeo da radim, a tema će biti priroda. Za one koje to zanima.
Не, не занима нас!

:ROFLMAO:

Шалу на страну - срећан ти почетак, па да чим пре добијеш сребрни тастер. (y)

Link za pretplatu je ispod
Претплатих се (до сад нисам нигде). Ако ти је циљ велика посета онда у ту п р и р о д у убацуј поређење природних и силиконских облина.
Друго, мени су очи лево и десно од носа а не на челу и носу па избегавај вертикално снимање. Са оним зацрњењима се осећам као упрегнут коњ.
Са срећом!
Некако то није овде на форуму изазвало никакву пажљу.
Зато се и зачудих. Испаде да студенти, најблаже речено, не знају шта причају.

Zabranjeno je , ako uzimas smanji antenu na min. Videce po njihovoj anteni, nemas licencu za frekvenicju.
Locirace te ocas posla.
Сад ме ово заинтригирало, није да ми трба. Е ал' пошто је забрањено...."ћераћемо се" (под условом да набавка није прескупа).

Зато сам и написао... Само неко занатлијско пиво је домаће... Ове велике фабрике све страни власници...
Шта је са Ваљевском пиваром?

Има ли код чланова који су имали неке неодређене симптоме болести повратка тока болести - рецидив, после 10-ак дана од тренутка када се мислило да је болест прошла?

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh