Chat 17

Значи хиљаде протестаната организовано се измакло, добро утренирани.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Сви знамо да је све то само велика зајебанција... уопште не верујем да би се ФСБ бавио таквим тривијама а и ако је извештај тачан он је направљен на основу онога што је БИА послала ФСБ-у... а не на исраживањима које је на терену радио ФСБ.

Иначе ако ови ''кучкари'' сазнају да су наши стручњаци из БИА-е употребљавали звучни топ на кучићима има да пукне брука...

''У другој етапи је реализована оцена емитера приликом утицаја набиолошке објекте (псе). Избор паса у својству објеката истраживања јеусловљен њиховом високом осетљивошћу на акустичне утицаје.''

Али ми смо још у контексту Хлеба и Игара... а велики вођа изгледа хоће и да нас посвађа са Мајком Русијом... ако је мајка и ако је мајка икада и била... и ако није мајка да ли је маћеха...

Извештај експертске групе ФСБ РФ (на СрБском)

''У оквиру реализације мера за установљавање околности покрета лицакоја су учествовала на митингу „успомене“ 15. марта, извршена суистраживања у следећим правцима:

1) Изучавање техничких карактеристика акустичних (звучних) емитераLRAD 100X MAG-HS и LRAD 450XL, које поседују српскиполицијски органи и за које су опозиционе снаге навеле да су ихзваничне власти примениле у циљу вршења утицаја на цивиле који суучествовали на митингу;

2) Анализа видео материјала које је БИА доставила са места „наводне“примене акустичног извора и покрета лица која су учествовала намитингу;

3) Реализација оперативних мера од стране БИА у погледу испитивањаприпадника БИА, полиције и медицинских екипа који суприсуствовали на митингу. ''

Нико не коментарише јучерашње коментаре опозиције на изјаву студената да прелазну владу не треба да сачињава нико из позиције и опозиције?

Da li neko ima iskustva sa ovim uredjajem.
Ima A1 ruter na Tari i jako je los signal interneta zbog sume,pa sam mislio da uzmem ovako nesto,ne bi li pojacao malo signal.

Da li neko ima iskustva sa ovim uredjajem.
Ima A1 ruter na Tari i jako je los signal interneta zbog sume,pa sam mislio da uzmem ovako nesto,ne bi li pojacao malo signal.
Ako uzimas stavi na najslabiju jacinu, velika je verovatnoca da te nahvatju.

Kako se u ovoj temi piše sve i svašta iskoristiću priliku da predložim nešto korisno,a to je da se preplatite na YouTube kanal na kom sam počeo da radim, a tema će biti priroda. Za one koje to zanima.

Link za pretplatu je ispod

Biljana Pantic PIlja, zagrmela u savetu evrope, kaze da 230000 studenata koji oce da uce su blokirani od strane rektora i 1000 studenata i da je vreme da se cuje glas vecine.

I bre da je samo Leonida imao ovih 1000 studenata ma osvojio bi celu persiju 150 godina pre Aleksandra Velikog.

Нико не коментарише јучерашње коментаре опозиције на изјаву студената да прелазну владу не треба да сачињава нико из позиције и опозиције?
Јуче је наш форумски гиљотинаш из Лакташа ( ;) ) поменуо другосрбијанце и њихове реакције на отклон студената од њих и политичких им експонената. Некако то није овде на форуму изазвало никакву пажљу.

Kako se u ovoj temi piše sve i svašta iskoristiću priliku da predložim nešto korisno,a to je da se preplatite na YouTube kanal na kom sam počeo da radim, a tema će biti priroda. Za one koje to zanima.
Не, не занима нас!

:ROFLMAO:

Шалу на страну - срећан ти почетак, па да чим пре добијеш сребрни тастер. (y)

Link za pretplatu je ispod
Претплатих се (до сад нисам нигде). Ако ти је циљ велика посета онда у ту п р и р о д у убацуј поређење природних и силиконских облина.
Друго, мени су очи лево и десно од носа а не на челу и носу па избегавај вертикално снимање. Са оним зацрњењима се осећам као упрегнут коњ.
Са срећом!
Некако то није овде на форуму изазвало никакву пажљу.
Зато се и зачудих. Испаде да студенти, најблаже речено, не знају шта причају.

Па је ли извалио да ће имати дипломе медицинског факултета без знања и предавања...

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh