Chat 17

SNS bot.Oni se bore za sve nas ali izgleda da je Oskar nenadjebiv jer ima ovakvu podršku.
Е да је талог него живо блато.

Баш сам се питао где је нестао овај пропали (функционер) радикал?
Ови ће бициклисти да донесу дабар бенефит. Сад ће европски бициклисти да дођу у узвратну посету па да унапредимо туризам (а можда им дамо ваучере).
Чуди ме да нису веслачи кренули уз Дунав. Ал' никад није касно.

Свако ко да подршку студентима остављајући свој посао,њиву,породицу и лично даје подршку на терену ја му се клањам!(Јер жртвује своје личне интересе за виши циљ)Остало је лицемерје а нај веће подршка студентима само Недељом поподне после ручка или после посла😡😡😡😡😡

Čitam komentare drugosrbijansca koji su duboko razočarani gostovanjem studenata u Utisku nedjelje....njihova bol zbog studentskog otklona od N1 opozicije i Proglasa se pretvorila u histeriju

Jel se ti to podsmevas njihovom poduhvatu??
Ма јок бре. Само гледам како се може извући економска корист из било које ситуације. А знаш одакле ми то? Из времена рата у БиХ када су организовали на западу викенд туристе да пуцају на Србе (а ови за то давали дебеле паре).

SNS bot.Oni se bore za sve nas ali izgleda da je Oskar nenadjebiv jer ima ovakvu podršku.
Дозови се свести и не брзај.

Ма јок бре. Само гледам како се може извући економска корист из било које ситуације. А знаш одакле ми то? Из времена рата у БиХ када су организовали на западу викенд туристе да пуцају на Србе (а ови за то давали дебеле паре).

Treba paziti sa željama, mogu na neki uvrnut način da se ispune.

Ja sam i te kako svestan a isto tako vidim na čijoj si strani-naravno iz tvog pisanja.Zato smo tu gde jesmo.

80 ih je krenulo,jel moze neko da izgugla podatak koliko ih je stiglo iz prve postave?
Ja nemogu da nadjem

Ja sam i te kako svestan a isto tako vidim na čijoj si strani-naravno iz tvog pisanja.Zato smo tu gde jesmo.
Е сад ако би кренуо да ти објашњавам ти би се нервирао а ако се нервираш тераш pH у кисело а то узрокује хормонски дисбаланс што доводи до отворених врата за разне болести. Елем, ако можеш да видиш, тренутно сам на твојој страни.

Ти си Момо наиван ко француска собарица... Што би се рекло...

Нема Предаје Застава

Ја бих знао да нацртам Републику Српску па макар правио "грешке" на рачун оних што ти не бацају ђубре а ти не можеш да препознаш Свето Косово и Метохију...

Данас гледам на интернетима како један каже да испод Бања Луке и тих СрБских делова у рвацкој леже огромне залихе нафте највеће у свету.
Ако је та теорија завере тачна ето тебе како носиш заставу Нема Предаје али са границама Републике Српске.... И још једне колоне на тракторима... што искрено не бих волео да се деси...

Poslednja izmena:
Ispravio sam u momentu kad sam prepoznao . Mislio prvo da je karta Srbije plus nesto pa me zanimalo , ko sto sam i rekao . Nema potrebe da pravis teoriju vuxd . I mani se toga sto sam pomenuo nekad o bacanju smeca ,to stoji i to je za mene prva definicjja stanja drustva , prirucnik za pocetnike defektologije nekog drustva ( ne koristim pojam nacije ,to je vjestacki izmisljen pojam) . Kolko smeca pored puta i u rijekama ,toliki je poremecaj drustva.

Vidim da si dodao. Skoro si pominjao da cu doci kod tebe traktorom istjeran od mudzahedina ,sad kazes da ce nas istjetati zbog nafte ... Ostaje dq vidimo sta ce biti

Poslednja izmena:
Ispravio sam u momentu kad sam prepoznao . Mislio prvo da je karta Srbije plus nesto pa me zanimalo , ko sto sam i rekao . Nema potrebe da pravis teoriju vuxd . I mani se toga sto sam pomenuo nekad o bacanju smeca ,to stoji i to je za mene prva definicjja stanja drustva , prirucnik za pocetnike defektologije nekog drustva ( ne koristim pojam nacije ,to je vjestacki izmisljen pojam) . Kolko smeca pored puta i u rijekama ,toliki je poremecaj drustva.

Vidim da si dodao. Skoro si pominjao da cu doci kod tebe traktorom istjeran od mudzahedina ,sad kazes da ce nas istjetati zbog nafte ... Ostaje dq vidimo sta ce biti
što bi nas istjerali...pa bićemo šeici

Nazad
Vrh