Chat 17

Ja imam ćerke i završile su master studije obe, rade već par godina u privatnim kompanijama, imaju odlične plate, napreduju u karijeri, udate su i još uvek nemaju decu.
Zbog toga i vidim tačno kakva je situacija.
Na to sam i ciljao svojom izjavom, veliki je procenat gde dok se sve obaveze zavrse pa ciljevi dosegnu da je priroda odradila svoje... Sama ishrana nase dece je da sazrevaju telesno ranije tako da im i to neide naruku sobzirom na sve kasniju opredeljenost za radjanje.

Sve je to do vaspitanja, kakva crna hrana.
Ne tako davno su 16-17 godišnjim ćerkama roditelji kupovali godine da bi se udale i rodile decu, a danas 25 godina se smatra malom mezimicom. Gde da se udaje još je dete....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Izmeniti sistem vrednosti. Jednostavno, ugasiti televizije i ceo taj koncept kao i medije u smislu da to sto oni su namestili vec zadnjih 100god, nije vredno pomena. Nisu istaknuti gradjani ni pevaci, ni glumci, zabavljaci i ostali neradnici. To je to. Nije cilj niti etalon uspeha, izvestacenost i ekstrem. Ni pederi ni lezbace ni ekstremi i poremecene neradnici, kriminalci. To je bilo i treba da ostane nazvano svojim imenom - talog

Е да је талог него живо блато.

Баш сам се питао где је нестао овај пропали (функционер) радикал?
Ови ће бициклисти да донесу дабар бенефит. Сад ће европски бициклисти да дођу у узвратну посету па да унапредимо туризам (а можда им дамо ваучере).
Чуди ме да нису веслачи кренули уз Дунав. Ал' никад није касно.

SNS bot.Oni se bore za sve nas ali izgleda da je Oskar nenadjebiv jer ima ovakvu podršku.
Е да је талог него живо блато.

Баш сам се питао где је нестао овај пропали (функционер) радикал?
Ови ће бициклисти да донесу дабар бенефит. Сад ће европски бициклисти да дођу у узвратну посету па да унапредимо туризам (а можда им дамо ваучере).
Чуди ме да нису веслачи кренули уз Дунав. Ал' никад није касно.

Nazad
Vrh