Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prikoci malo .Обзиром да је дошло време да не можеш, кад те стигне, да се пошишкиришкиш у хаустору, а да те не сниме барем три надзорне камере, очекујем да се појаве и снимци са таквих камера на месту догађања.
To ti školska iz osnovne, srednje ili sa faksa?ova sto sedi je iz mog sela romkinja
Друшкане, та прича не држи воду. Ако ниједан уређај не може снимити (а сваки снима дио спектра који људи могу чути) онда не дјелује ни на људе јер ми чујемо сигнале од 20Hz до 20 kHz. Додуше то је идеалан случај, са годинама се опсег смањује па би употреба звука од рецимо 16 kHz имала ефекта само на један дио популације.Uredjaj ispusta visoku frekvenciju koju nijedan uredjaj ne moze da snimi, zato zvuk nigde ni ne postoji. Cak se dešavaju i kratkrotrajni problemi sa uredjajima, jer se vidi na jednom snimku, da video zapis secka.
Ima puno svedoka da je nečega bilo, tako da nemojte pravi neke teorije
"Neki vlasnici radnji u Velikoj Britaniji, u cilju da spreče okupljanje tinejdžera u blizini prodavnica, koriste takozvane Moskuitos, uređaje koji emituju visoke tonove (15-18 kHz), nečujne za ljude starije od 25 godina."Додуше то је идеалан случај, са годинама се опсег смањује па би употреба звука од рецимо 16 kHz имала ефекта само на један дио популације.
Nije ni isla u skoluTo ti školska iz osnovne, srednje ili sa faksa?![]()
da uđemo u briks šta o tome mislišСамо замени имена - србија за хрватска. У најмању руку исти као ми ако не и гори. Да уђемо у еу, нестали би. Ни они нису имуни на корупцију.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Још на почетку клипа који си окачио, наратор(ка) говори: "Талас екстремне топлине који долази ниоткуда...." Тај симптом није пријављиван прекисиноћ.A elektromagnetni top?
Nismo mi te pametida uđemo u briks šta o tome misliš