MONTOYA
Član
Sam kad mu dođe gusto...Ko ce da ga skloni?Pravnim putem nemoze!Samo ako se pojavi neki novi apis ili zvezdan sa ulemekom.Pravni nacin nepostoji!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sam kad mu dođe gusto...Ko ce da ga skloni?Pravnim putem nemoze!Samo ako se pojavi neki novi apis ili zvezdan sa ulemekom.Pravni nacin nepostoji!
Обична колико сам видео.Жандармерија?
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Њима и јесте циљ да се 15 марта пролије крв, да би могли да уведу ванредно стање и изведу војску на улице.Прошлост су и једни и други за мене, мислим да људи очекују нека решења...већ дуго траје све ово стрпљења све мање бојим се неке жешће ескалације са жртвама не дај Боже надам се да то ником не одговара или можда и одговара![]()
Не знам колико је тачно али кружи прича да је једва пензосима скупио сад за пензије, опет је кладионице притискао да му дају паре за пензије.То је контрадикторно, синоћ је изјавио да се никад боље није живело. Како ванредно стање... А пази сад ово, фебруарска плата због радних сати мања, још ако не плати просветаре како треба пад просечне плате ће бити веома озбиљан. Већ спомиње последице економског назадовања и то ће директно окривити студенте.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Meni se ucinilo da ga je pendrekom zviznuo ali nije ni bitno, vidi se da je dobio od kolege.Ево га жвалоња најављује највећи скуп у историји чак већи и од оног Таковског. И слика се са полицајцом којег је жандарм нокаутирао али он тврди да су га бољшевички пленумаши ударили боксером. Има снимак где се види како га овај набада песницом преко ока али не могу да га окачим, у ствари не знам.
У реду и кад их спале протерају?Ко преузима власт и кормило ове лађеЊима и јесте циљ да се 15 марта пролије крв, да би могли да уведу ванредно стање и изведу војску на улице.