Chat 17

Eto dva podudarna komentara. Pored traktora sakupljaju se socijalni slucajevi i radnici iz javnih preduzeca koji su voljni da za dnevnicu od 5000,besplatnim prevozom do Bg i obezbedjenom hranom borave u parku i budu prikazani kao studenti ili podrska cacima.

Na prvu sam pomislio da ce mozda traktore da koriste za blokiranje nekih ulaza u Beograd.
Ima logike da ce ih predstaviti kao svoju podrsku ali je to sve malo po mom misljenju.
Vidim na drustvenim mrezama neki privrednici pominju kamione i gradj masine da ce biti ukljucene 15-og.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Прошлост су и једни и други за мене, мислим да људи очекују нека решења...већ дуго траје све ово стрпљења све мање бојим се неке жешће ескалације са жртвама не дај Боже надам се да то ником не одговара или можда и одговара🤔
Њима и јесте циљ да се 15 марта пролије крв, да би могли да уведу ванредно стање и изведу војску на улице.

То је контрадикторно, синоћ је изјавио да се никад боље није живело. Како ванредно стање... А пази сад ово, фебруарска плата због радних сати мања, још ако не плати просветаре како треба пад просечне плате ће бити веома озбиљан. Већ спомиње последице економског назадовања и то ће директно окривити студенте.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ево га жвалоња најављује највећи скуп у историји чак већи и од оног Таковског. И слика се са полицајцом којег је жандарм нокаутирао али он тврди да су га бољшевички пленумаши ударили боксером. Има снимак где се види како га овај набада песницом преко ока али не могу да га окачим, у ствари не знам.

То је контрадикторно, синоћ је изјавио да се никад боље није живело. Како ванредно стање... А пази сад ово, фебруарска плата због радних сати мања, још ако не плати просветаре како треба пад просечне плате ће бити веома озбиљан. Већ спомиње последице економског назадовања и то ће директно окривити студенте.

Не знам колико је тачно али кружи прича да је једва пензосима скупио сад за пензије, опет је кладионице притискао да му дају паре за пензије.

Ево га жвалоња најављује највећи скуп у историји чак већи и од оног Таковског. И слика се са полицајцом којег је жандарм нокаутирао али он тврди да су га бољшевички пленумаши ударили боксером. Има снимак где се види како га овај набада песницом преко ока али не могу да га окачим, у ствари не знам.
Meni se ucinilo da ga je pendrekom zviznuo ali nije ni bitno, vidi se da je dobio od kolege.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ударио га је песницом, а на рукама имају заштитне рукавице са пластичним штитницима који служе и за физички обрачун слично боксеру.

Већ сам х пута писао па опет није ми тешко (из фотеље што би рекли као тастатура, интернет експерт) овај систем ће се сам урушити односно појешће сам себе. Ко је год на неком положају од месне заједнице па на горе, увек има неки претендент на то место. Учињених услуга пуне вреће али новац је проблем, лимитиран је. Зато имамо ситуацију кад више не вреде ни паре него дај машине, питање да ли ће се вратити у комаду. Неће главе да ризикују.

Е јбг то не знам само се надам да се не врате они пре њих јер онда џабе кречење. Можда се од толико студената, професора и декана изњедри нека мудра глава која би преузела кормило овог полупаног брода. 🤔

Па нема ко. Опозиција може нешто да проба , а лично верујем да о сваком имају повећи досије, тако да би брзо одустали.
Ако нисмо за овај тип уређења, враћај се корак назад, од локалне самоуправе и општине. Има школованих, паметних људи (да их не називам експертима) који би свим снагама требало да користећи важеће законе уведу ред на локалу па на даље. Ту ће можда бити и највећи проблем, они који су се продали за дневнице и услуге али како дошло тако и отишло.
Када буџет пресуши сви ће побећи, само то не треба заборавити.

svi u kompletu moraju da odu i pozicija i opozicija, lustracija i ukidanje imuniteta, svako mora da snosi krivicnu odgovornost ko je cinio krivicna dela, formirati prelaznu vladu i postaviti vodece strucnjake na pozicije, ne treba se bojati, pogledajte samo ko je sad na kojoj funkciji i sa kakvim kvalifikacijama, zar ne mislite da od svakog od njih postoji bar jedan bolji, ali je najvaznije uspostaviti sistem i da taj sistem funkcionise i da ljudi koji se prihvate bilo koje funkcije shvate da za to sto rade moraju da snose odgovornost i da ce za greske da snose posledice da ih nece niko stititi za gluposti koje prave i zataskavati njihove brljotine i to je to

Ок прелазна влада ко у њој јбт....сви ми само пишемо куцамо шта хоћемо а немамо конкретне ствари тј људе.Не може да нема КО јер чему све ово где је смисао свега ипак су Студенти давали себе пешачили,крварили итд за ЧЕГА?

Nazad
Vrh