Chat 17

Прошлост су и једни и други за мене, мислим да људи очекују нека решења...већ дуго траје све ово стрпљења све мање бојим се неке жешће ескалације са жртвама не дај Боже надам се да то ником не одговара или можда и одговара🤔

Kakva bre smena?Čak i da ga neko rokne ostaje i dalje ekipa na celu sa brnabom i vucevicem koji nije u ostavci! Sve nas lazu ,gori od stocarskih nakupaca na pijaci! Kod nakupaca vredi rec i rukovanje, kod ovih nevredi nista!Smradovi bez casti i morala!
"Zuti" i Sloba su imali barem skolovani kadar , ova govna imaju samo navijace

Petog oktobra 2000 bio sam ispred skupstine bas izmedju same zgrade i parka gde su sad caci. Kad je pokusan upad u skupstinu ispaljene su salve suzavca tako da je nastala bezanija u pravcu parka. Sad su tu satori i ako dodje do incidenta taj stampedo dovesce do krkljanca, ali ocigledno da je ovaj spreman na sve. Ocekujem da ce i ove traktore sto dovlaci parkirati tako da budu stit na nekim punktovima. Naj gore stvar je sto se najavljuje kisa koja ce mnoge pokolebati da krenu. Ne treba ocekivati da ce u jednom danu to biti reseno. Kljucnu ulogu u svemu bice ponasanje policije i na kraju vojske. Studenti sami i mirnim putem tesko.

Petog oktobra 2000 bio sam ispred skupstine bas izmedju same zgrade i parka gde su sad caci. Kad je pokusan upad u skupstinu ispaljene su salve suzavca tako da je nastala bezanija u pravcu parka. Sad su tu satori i ako dodje do incidenta taj stampedo dovesce do krkljanca, ali ocigledno da je ovaj spreman na sve. Ocekujem da ce i ove traktore sto dovlaci parkirati tako da budu stit na nekim punktovima. Naj gore stvar je sto se najavljuje kisa koja ce mnoge pokolebati da krenu. Ne treba ocekivati da ce u jednom danu to biti reseno. Kljucnu ulogu u svemu bice ponasanje policije i na kraju vojske. Studenti sami i mirnim putem tesko.
Vojska je kljucna,ona je kupljena.Stite ga specijalci iz vojske!

Vojna policija ga stiti!

Sledeci kadar je redovna murija, i oni ga stite !

Sledeci su crkava,Patrijarh i ostali su njegovi ljudi!Da,i oni ga stite jer zadnje litije su bile u koroni i sav pravi kadar je riknuo jer su ljubili krst i prenosili zarazu!
Znaci treba smena svih,to je neizvodljivo izvesti jer on je sve potkupio!
Moj mali grad ima oko 71000 stanovnika sa maloletnim licima
https://www.soinfo.org/vesti/vest/28056/popis-2022-somborski-kraj-ostao-bez-16-5-hiljada-zitelja/
a za njega je glasalo direktno 21000 sa koalicijama oko 30.000
ako odbijemo maloletne od one cifre sa pocetka ,71000 znaci glasao je svaki drugi somborac za njega!
Njega mozemo skinuti nikad ili samo ako ode da mirise ljubicice od dole!Sve nade su nam lazne i vuce nas neka euforija sa skupova studentske podrske!

Čak nas je i rts na trenutak prevario,poceli su skoro realno da izvestavaju a sinoc su se opet vratili na poznate staze.Jebe se njima ako ce neko opet da pogine u studiju kao ,99!

Nije mi jasno sta ce im traktori tamo?
Mislim, vojna vozila (mehanizacija) su daleko sposobnija...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Uboli su je lepo, samo neka idu.Od jutros krenulo sakupljanje traktora po selima.Možeš sam da ih odvezeš u Jakovo a mogu i da ti pošalju prevoz...

Ko ce da ga skloni?Pravnim putem nemoze!Samo ako se pojavi neki novi apis ili zvezdan sa ulemekom.Pravni nacin nepostoji!
"Once when you go black, you'll never go back". ;)

Kovanica koju je smislio vučićev p.r. tim.
Ал' уболи само тако, свака им част.

Заиста нико није очекивао да икада погоде нешто, ал' ето, догодило се.

Nije mi jasno sta ce im traktori tamo?
Mislim, vojna vozila (mehanizacija) su daleko sposobnija...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Da bi mogao napraviti pricu kako ga poljoprivrednici podrzavaju!
Nas par sa foruma zna da to nije istina ali mnogi ce poverovati!

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Nazad
Vrh