Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Дежа ви? Ништа?Neka vlada stručnjaka koja će tu biti samo dok se ne steknu uslovi za fer i korektne izbore.
Vojska je kljucna,ona je kupljena.Stite ga specijalci iz vojske!Petog oktobra 2000 bio sam ispred skupstine bas izmedju same zgrade i parka gde su sad caci. Kad je pokusan upad u skupstinu ispaljene su salve suzavca tako da je nastala bezanija u pravcu parka. Sad su tu satori i ako dodje do incidenta taj stampedo dovesce do krkljanca, ali ocigledno da je ovaj spreman na sve. Ocekujem da ce i ove traktore sto dovlaci parkirati tako da budu stit na nekim punktovima. Naj gore stvar je sto se najavljuje kisa koja ce mnoge pokolebati da krenu. Ne treba ocekivati da ce u jednom danu to biti reseno. Kljucnu ulogu u svemu bice ponasanje policije i na kraju vojske. Studenti sami i mirnim putem tesko.
Ko ce da ga skloni?Pravnim putem nemoze!Samo ako se pojavi neki novi apis ili zvezdan sa ulemekom.Pravni nacin nepostoji!Da mi njega prvo sklonimo ...
Sam je ne tako davno rekao svim njegovima u oči da bez njega nisu ništa
Kad bi se to desilo odmah bi žvalonja izbrao luster.Jako cudno za izjavu predsjednika . Znaci porucuje , uzmite vladu i sve ostalo ,ali predsjednika ne dirajte . Tako se meni cini .
Kovanica koju je smislio vučićev p.r. tim.Da ovi odu a da se oni ne vrate.
"Once when you go black, you'll never go back".Ko ce da ga skloni?Pravnim putem nemoze!Samo ako se pojavi neki novi apis ili zvezdan sa ulemekom.Pravni nacin nepostoji!
Ал' уболи само тако, свака им част.Kovanica koju je smislio vučićev p.r. tim.
Da bi mogao napraviti pricu kako ga poljoprivrednici podrzavaju!Nije mi jasno sta ce im traktori tamo?
Mislim, vojna vozila (mehanizacija) su daleko sposobnija...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Pa da bi pokazao kako ga i poljoprivrednici podrzavaju.Nije mi jasno sta ce im traktori tamo?
Mislim, vojna vozila (mehanizacija) su daleko sposobnija...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока