Chat 17

Polako, staće, može kako hoće ali ne i dokle hoće
Mislim da se Dodik zaigrao
Sad ostaje da ga hapse ili da pobjegne, treće opcije nema
O ratu je smješno pričati kad samo jedan čovjek pravi problem, on se eliminiše i sve uredno ide dalje

Коме није пуно нека одвоји 30 минута и погледа анализу једне пропаганде. Ово је оно што сам писао већ неколико пута, када исток почне да игра по самописаним правилима запада, краде им фазоне и "лупа банане". Па сад упоредите са на пример ратовима на овим просторима, извештавањем и пропагандом.
Ja сам очекивао нешто посебно, јер си ти посебно напоменуо баш тај клип, али испаде да је анализа само једне у низу анализа британског таблоидног ђубрета "Дејли мејл" које из неког свог разлога и упркос својој вишедеценијској пракси и месту међу британским медијима, хоће сада себе да прода као озбиљан медиј.

Него, да питам вас, екипу из Српске: је л' има неког расположења да јавно искажете оном Себастијану, од ЕУ делегираног колонијалног управника, Кристијану Шмиту, да би сам могао да иде кући јер овде нема посла? Капирам да тип нема мандат од онога кога треба и јединог може - УН, па што га не испратите?

O ratu je smješno pričati kad samo jedan čovjek pravi problem, on se eliminiše i sve uredno ide dalje
ruska dača moskva pored asada nek rezerviše plac i za voljenog druga koji se bori za iste vrednosti marko će im preporučiti koji hotel da kupe ko će kome nego svoj svome

Što da ga hapse. Kazna koju je dobio je simbolična. Može da plati nešto sitno i da ne ide u zatvor, a 6 godina zabrane odnose se samo na zabranu obavljanja funkcije predsednika.
E sad što tu čini mi se barem za sad ima više talasanja. Najavljuje da neće poštovati odluku suda i povlači još po neke poteze koji mogu biti opasni.

Ja сам очекивао нешто посебно, јер си ти посебно напоменуо баш тај клип, али испаде да је анализа само једне у низу анализа британског таблоидног ђубрета "Дејли мејл" које из неког свог разлога и упркос својој вишедеценијској пракси и месту међу британским медијима, хоће сада себе да прода као озбиљан медиј.

Него, да питам вас, екипу из Српске: је л' има неког расположења да јавно искажете оном Себастијану, од ЕУ делегираног колонијалног управника, Кристијану Шмиту, да би сам могао да иде кући јер овде нема посла? Капирам да тип нема мандат од онога кога треба и јединог може - УН, па што га не испратите?
Sto mu nisu rekli i sto su ga slusali kad je izlagao tamo u un da je nepostojeci pa nebi morali mi?
Kamo srece da ste vi imali jednog takvog ,mozda vam zvalavi nebi bas ovoliko odjacao u krsenju ustava zadnjih 10g

Зорге, ово је анализа после две године и са разлогом сам навео да се погледа. Свако ко имало зна организацију оружаних формација и зна да рачуна на прсте увидеће како су се налупали са подацима.
Ова анализа је намењена за оне на западу односно плашење мечком.
Одприлике нас 300 милиона њих 150 милиона, доћи ће у таласима да нападају, већина нападача ће да изгине али ми ћемо морати да се повучемо на брда и планине зато што нас нема доста... Логика им је мало застранила.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Шмит нема мандат Савета безбедности УН, који је у случају скоро туцета његових претходника, од Билта до Инцка, тај Савет безбедности верификовао те мандате. Или хоћеш да кажеш да то није тако и да Шмиту такав мандат напрасно не треба?

И шта кажеш, кам среће да смо и ми овде имали једног таквог?

Пошто си се ономад сложио са Миксеровим коментаром у коме је написао да нема воље да чита моје нашироко написане постове, написаћу ти у само у реченици или две коментар на ово што си написао са "камо среће да сте и ви...". То што си постао менталитетом инфериорни гоља у потрази за газдом да ти по својој вољи решава твоје проблеме, није одлика самосталног човека који се како-тако батрга да живи по сопственој вољи.

Свако ко имало зна организацију оружаних формација и зна да рачуна на прсте увидеће како су се налупали са подацима.
Слушај, већи проблем, барем мени више смета, јесту којекакве ни из чега, или из најтупљих стереотипа изведене конструкције у читвој причи. Типа, износиш један податак, тачан или нетачан, није ни битно, изнесеш други и онда некаквом невероватном конструкцијом спојиш та два податка.

Moje misljenje nije toliko bitno u ovom svemu jer ne odrazava razmisljanje vecine iz RS , i ja prosto postujem sta vecina odluci i koga izabere . Zakoni i ustav bi se trebali postovati. Visoki predstavnik je postavljen da prati postovanje ustava i dejtona jer je bio rat i dok poslijeratne prijetnje i remecenja ne nestanu. Ocito jos to nije prevazidjeno tako da ppstoji potreba kako se vidi. Uostalom sta toliko smeta taj lik?

Uredno??Bilo bi uredno da Dodik svojim odlaskom sa scene ne povlači dobar dio entitetskog suvereniteta.Zato mi nije jasno šta je želio ovom borbom samo njemu svojstvenom.....racionalnije bi bilo da je podizanjem tužbe podnio ostavku i tako spasio entitet od posledica.

Није добро. Ено и у ковачици или где је сад вођа у посети успешном домаћинству, спремили дочек.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Uredno??Bilo bi uredno da Dodik svojim odlaskom sa scene ne povlači dobar dio entitetskog suvereniteta.Zato mi nije jasno šta je želio ovom borbom samo njemu svojstvenom.....racionalnije bi bilo da je podizanjem tužbe podnio ostavku i tako spasio entitet od posledica.
Rs je najvise suvereniteta imao negdje 93,94te. Tad se moglo svasta dobiti , cak i spajanje sa Srbijom. Otad sve manje i manje.

Nazad
Vrh