Chat 17

Овде само Легија са својом екипом помаже. За пар сати би их почистио да ни стрва од њих не би остало.
Legija je sa ekipom već jednom bio na Kosovu. I Legijina ekipa su danas ljudi od 50+ godina pitanje koliko sposobni.
Moze njih da ocisti i obicna policija i redovna vojska, ali su zasticeni. Ovo je ja mislim slucaj od pre par dana kod mene kad su ih nahvatali.
Čuvaju Vojvodinu. Ovde je velika frka, a ne dole.

Способнији од већине садашњих и будућих "специјалаца".
Slažem se sa tim. I što je još bitnije mnogo iskusniji u realnom ratovanju. Ali svakako nije supermen koje može za kratko vreme da izvede ne znam kakve akcije koje bi za cilj imale ne znam šta. Valda da nam vrate Kosovo?

Sad kontam, nismo se razumeli. Ti si mislio da Legija reši ovaj problem upadanja Šiptara na jug Srbije, a meni je u glavi bila ona glupava izjava da će sa ekipom vratiti Kosovo za par dana (koju sam Milorad nikad nije ni rekao).
Što se toga tiče mislim da bi mogao da reši (ne za par sati) uz možda nekoliko svojih ljudi i timom mladih vojnika koji su prošle nešto više od osnovne obuke i koju bi on dodatno obučava neko vreme. Broj ljudi zavisi od dužine granice koja je problematična.

Nego koliko sam zadnji put čuo dotični ima nekih problema sa nekim neplaćenim parking kartama? :)
Ne treba nam Legija. Imamo mi jedinice koje bi to mogle da reše, ali očigledno da nem fali politička volja

Он, звездан и њихових пар сабораца. Нож, лопата и ашов и пустити их туда да патролирају.
А што, се тиче тих јединица што, имамо боље да их никад не проверавао у стварној ситуацији какви су. Па оног жандарма пре пар година убише само зато што је узео да прочита поруку на мобилном. Како је упалио мобилни снајперисти га звекнуо што је данак не искуства.

Он, звездан и њихових пар сабораца. Нож, лопата и ашов и пустити их туда да патролирају.
А што, се тиче тих јединица што, имамо боље да их никад не проверавао у стварној ситуацији какви су. Па оног жандарма пре пар година убише само зато што је узео да прочита поруку на мобилном. Како је упалио мобилни снајперисти га звекнуо што је данак не искуства.
vidim da si pametan hrabar sve znas pusku u ruke pa sa sledbenicima na front

Ti upadi sumokradica kozo.ebaca se lako resavaju, ali izgleda neki ne shvataju da su oni zasticeni.
Mozda sam i pisao kad su ih ranije navatali u kradji i jednog zarobe i traktor i testere i sve skupa u bazu. Drzali ga tamo vezanih ociju u pinca nekoliko sati dok nije doso neki glavesina iz Nisa, a onda su morali da ga vrate sa sve traktorom i testerama tamo gde su ga navatali. Takva nam politika.

2 km od administrativne linije vojska mora da bude udaljena. Medjutim ovi su se toliko usilili da po tim sumama ulaze do vojske da kradu drva.
Najzesce mi bilo kad mi covek pricao isli u patrolu i primete utabana stazica usred nedodjije. Javi im se znatizelja da vide o cemu se radi, mozda zivotinjski trag. Kad ono usred sume polje marihuane🤣

A stanovnik Kosova ,nebitno koje nacije , jel moze slobodno da prelazi granicu prema sjeveru, Srbiji da tako kazem? Van prelaza? Obrnuto znam da oni nedaju , ali jel Srbija postavila granicu ili ne ?

Pa ko hoce moze da prodje kako mu se cefne van tih zvanicnih prelaza i to u oba smera. A i na zvanicnim prelazima mozes sa licnom kartom da prelazis kad hoces i koliko hoces.
Ja sam pre par godina promasio neki sumski put i upao sam tamo sasvim slucajno.

Cini mi se da ovde ima i clanova sa poljoinfo.

Ne opravdavam ničije nedozvoljene radnje, al jel će odavde da krene borba protiv kriminala i korupcije? Švercovani otrovi! Stvarno nemamo gorih dela i kriminala u ovoj zemlji?
Samo čekam da krenu ljudima da upadaju po kućama zbog piratskih filmova i igrica.

Poslednja izmena:
Од нечега се мора кренути, стим што
код нас иде обрнутим редоследом. Прво падају ситни и мали па ако то не умири народ и јавност онда се диже за лествицу више. До главе је дугачак и трновит пут.

Nazad
Vrh