Chat 17

Niko ne komentariše suđenje Dodiku?

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Da li slanje paketa poštom kao CC Paket ima opciju za podizanje u pošti? Post Expres ima tu opciju ali nigde ne mogu da nađem da li ista postoji i za CC Paket.

Javice se drugi clanovi iz RS da komentarisu.Sto je meni licno neinteresantno , bogami vecini je kosovski boj danas bio.
Koliko mogu vidjeti najveći dobitnik dešavanjima u Srpskoj je Vučić...došao da smiri situaciju u regionu i da zaštiti ovdašnje Srblje od rata.Na onoliki pad njegovog rejtinga u Srbiji ovo mu dođe ko kec na desetku.

Koliko mogu vidjeti najveći dobitnik dešavanjima u Srpskoj je Vučić...došao da smiri situaciju u regionu i da zaštiti ovdašnje Srblje od rata.Na onoliki pad njegovog rejtinga u Srbiji ovo mu dođe ko kec na desetku.
Zastitice institucije RS kao sto je zastitio institucije na KiM . Smejurija a narod kao mula blene i slusa i jos se pali .
Ali definitivno ovaj ce im se uskoro pridruziti u debilizmu .

Ima krajeva naše nam lepe zemlje Srbije gde stvarno treba izbegavati ići, pogotovo ako je neka trgovina u pitanju.
Ne bih da pišem gde tačno da se neko ne nađe prozvan i ne uvredi.
Evo sedim i prebrojavam i tacno je 5 takvih kuca ciganskih(romskih) koje trguju i zbog kojih je celo selo "poznato" Al neverujem gde pronalaze vise tolke traktore(za jeftine pare naravno) i jos gore kome ih jos prodaju sobzirom na reputaciju?!

@Dolovac Kakvo crno Dolovo, ni u mislima mi nije bilo dok sam pisao.Postoje mnoga druga mesta gde rade teški lažovi i prevaranti a kao što rekoh neću da pišem nazive jer će se neko kao i ti naći prozvan.

Овде само Легија са својом екипом помаже. За пар сати би их почистио да ни стрва од њих не би остало.

@Dolovac Kakvo crno Dolovo, ni u mislima mi nije bilo dok sam pisao.Postoje mnoga druga mesta gde rade teški lažovi i prevaranti a kao što rekoh neću da pišem nazive jer će se neko kao i ti naći prozvan.
Neosecam se prozvan ja za tudja nedela nego sam namerno spomenuo moje selo jer je istina i upozorenje za one sto citaju;)

Договорено је то... да се Срби са југа гурају ка северу, Срби са севера да се гурају ка југу а Срби са запада на исток... а ми Срби из Србије у свему томе највише помажемо...

Nazad
Vrh