Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Legija je sa ekipom već jednom bio na Kosovu. I Legijina ekipa su danas ljudi od 50+ godina pitanje koliko sposobni.Овде само Легија са својом екипом помаже. За пар сати би их почистио да ни стрва од њих не би остало.
Čuvaju Vojvodinu. Ovde je velika frka, a ne dole.Moze njih da ocisti i obicna policija i redovna vojska, ali su zasticeni. Ovo je ja mislim slucaj od pre par dana kod mene kad su ih nahvatali.
Koje?Poljoprivrednike i dalje hapse...
Способнији од већине садашњих и будућих "специјалаца".Legija je sa ekipom već jednom bio na Kosovu. I Legijina ekipa su danas ljudi od 50+ godina pitanje koliko sposobni.
Slažem se sa tim. I što je još bitnije mnogo iskusniji u realnom ratovanju. Ali svakako nije supermen koje može za kratko vreme da izvede ne znam kakve akcije koje bi za cilj imale ne znam šta. Valda da nam vrate Kosovo?Способнији од већине садашњих и будућих "специјалаца".
Prilicno je to blizu .Na ovom snimku da se stvarno puca tako blizu do njih oni bi se rukama ukopali u tu smrznutu zemlju i ne bi im palo na pamet da se snimaju![]()
vidim da si pametan hrabar sve znas pusku u ruke pa sa sledbenicima na frontОн, звездан и њихових пар сабораца. Нож, лопата и ашов и пустити их туда да патролирају.
А што, се тиче тих јединица што, имамо боље да их никад не проверавао у стварној ситуацији какви су. Па оног жандарма пре пар година убише само зато што је узео да прочита поруку на мобилном. Како је упалио мобилни снајперисти га звекнуо што је данак не искуства.
Ко ти љуља кавез?vidim da si pametan hrabar sve znas pusku u ruke pa sa sledbenicima na front