sale ratar
Član
NIS-u sankcije od Amerike a raji od države i tajkuna (kao za vreme korone, Ukrajine...), dobar izgovor za poskupljenja ali no.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To svaka iole ozbiljniija osoba sa malo realnosti u zivotu shvatada da imas clanak u novinama OSAMA bin Laden-hrabar covek koji se bori protiv soviet-union
brate mili pojima nemas koliko neznas
usli ameri tj pomogli afganistancima da odu sovjeti da bi ovi uzeli najvece proizvodjace maka u svetu
pa u pricu o propagandi cak je i Stalone snimio Ramba,treci ili koji vec deo o tom afganistanu i zlim sovjetima
A evo i novina
![]()
Jbt. ovi rešili ubrzano da rasprodaju sve što mogu i to po sistemu "daj šta daš".Skupo bas,kanda ce otici u treci krug za upola![]()
Vršačka pivara ponovo na prodaju: Cena smanjena za 60 miliona
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika ponovo je oglasila prodaju Industrije piva i sokova – Vršačke pivare a.d. u stečaju, sawww.evrsac.rs
A poreski dug 1.158.000.000.Skupo bas,kanda ce otici u treci krug za upola![]()
Vršačka pivara ponovo na prodaju: Cena smanjena za 60 miliona
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika ponovo je oglasila prodaju Industrije piva i sokova – Vršačke pivare a.d. u stečaju, sawww.evrsac.rs
"Predsednik Azerbejdžana je doneo odluku i neke zemlje neće dobijati gas, ali Srbija za sada hoće. Velika vest za nas i naše ljude, ponosan sam na naše prijateljstvo. Očekujem ga u Beogradu, imamo strateške odnose, ovo je pokazatelj da na takve prijatelje uvek možete da računate."da,zna se koliko kosta nis na berzi tj deonice....oni imaju 56% vlasnistva
sto se tice azerbedzana i gasa,bugarska nije dobila gas od 8 do 11 januara(danas) zbog problema na toj platformi koju je spomenuo
navodno mozda vec sutra nastavak isporuke nama po starom,eventualno u ponedeljak
od 7 januara,ispravka
Prije 2 godine kad je rat poceo u ukraini, gledao nekog novinara iz srbije koji je onda rekao da ce sva ruska imovina izvan rusije biti oduzeta i data ukraincima , svi su se smejali , zanima me da li se jos smeju.Da...oni bi po običaju oteli![]()
I u Pančevu je slicno al ne staju sa gradnjom,zašto?-viša politika...A poreski dug 1.158.000.000.
Realno tamo sam vredi taj plac jel je na dobroj lokaciji i može se iskoristiti za gradnju.
S druge strane mislim da je VŠ grad u kome procentualno ima najviše praznih novih stanova u državi.Ne znam kome je više potreba za novogradnjom u VŠ.
kako je poceoLupetanju nema kraja!
Da si svestan ne bi lupetao da tih 10 aviona bi zavrsilo sirenje takvog divljeg pozara.
Sve je suvo ko barut a vetar podivljao!