Chat 17

Кад се већ тако поставе ствари, зар је нис једина полуга и присила? По овоме испаде да су и пре рата у украјини хтели да изгурају русе из ниса.

da da imas clanak u novinama OSAMA bin Laden-hrabar covek koji se bori protiv soviet-union

brate mili pojima nemas koliko neznas

usli ameri tj pomogli afganistancima da odu sovjeti da bi ovi uzeli najvece proizvodjace maka u svetu

pa u pricu o propagandi cak je i Stalone snimio Ramba,treci ili koji vec deo o tom afganistanu i zlim sovjetima :haha:

A evo i novina
ml6HZRj.jpeg
To svaka iole ozbiljniija osoba sa malo realnosti u zivotu shvata

Al ima ovih kojima su samo zli rusi u glavi pa im bas ne dopire tamo gde treba

Ма знам луле, ово је због прозападњака. Има Х филмова снимљених после после пада талибана, све се провлачи кроз причу. Да не заборавимо рамба како је спашавао мученике...
Ово што се може чути у подкастима само треба времена и повезивати са неким догађајима у прошлости. Наравно за све ово треба нека јака потврда али ако је било давно амери још и признају неке ствари и савест проради.
Него код неколико водитеља подкаста почело је да се и ми спомињемо шта смо прошли. Скоро су спомињали албанску мафију, па се дотакли и косова и "ослободилачке" борбе.

Skupo bas,kanda ce otici u treci krug za upola
Jbt. ovi rešili ubrzano da rasprodaju sve što mogu i to po sistemu "daj šta daš".
Šta se dešava sa STUPom? Šta planiraju sa pilotskom akademijom? Izgleda hoće stranačkom kadru da podele dozvole za avione?
Nemoj da se začudite ako za pola godine sednete u avion, a iz kabine čujete glas vam srećan leto poželi kapetan Staša Stojanović .

Skupo bas,kanda ce otici u treci krug za upola
A poreski dug 1.158.000.000.
Realno tamo sam vredi taj plac jel je na dobroj lokaciji i može se iskoristiti za gradnju.
S druge strane mislim da je VŠ grad u kome procentualno ima najviše praznih novih stanova u državi.Ne znam kome je više potreba za novogradnjom u VŠ.

da,zna se koliko kosta nis na berzi tj deonice....oni imaju 56% vlasnistva

sto se tice azerbedzana i gasa,bugarska nije dobila gas od 8 do 11 januara(danas) zbog problema na toj platformi koju je spomenuo

navodno mozda vec sutra nastavak isporuke nama po starom,eventualno u ponedeljak

od 7 januara,ispravka
"Predsednik Azerbejdžana je doneo odluku i neke zemlje neće dobijati gas, ali Srbija za sada hoće. Velika vest za nas i naše ljude, ponosan sam na naše prijateljstvo. Očekujem ga u Beogradu, imamo strateške odnose, ovo je pokazatelj da na takve prijatelje uvek možete da računate."

evo kretena na pinku laze ko ker

izjavio da je eto nama azerbejdzan izasao u susret(naravno on zasluzan) i da nama nece prekidati isporuku gasa kao drugim zemljama

znaci eto kako manipulira sa tim gostovanjima po emisijama i onda kad deda i baba sa penzijom od 17k dinara to cuju da je on zasluzan-lakse zaspu

kojim ukraincima?
oni sto ginu?
sto ih otimaju po ulicama i salju na front?

ti kao da si srecan sto se tamo ubija i sto je zivot zbog tog rata koji su izavali ukrajinci podpomognuti od strane amera do poslednjeg ukrajinca,poskupeo u citavoj evropi

eno drzava kalifornija stopirala nabavku 10 aviona b200 od rusije za gasenje poraza zbog sankcija koje su uvedene kad je poceo rat

sad se ispostavi da citav LA izgoreo a aviona nema za gasenje

A poreski dug 1.158.000.000.
Realno tamo sam vredi taj plac jel je na dobroj lokaciji i može se iskoristiti za gradnju.
S druge strane mislim da je VŠ grad u kome procentualno ima najviše praznih novih stanova u državi.Ne znam kome je više potreba za novogradnjom u VŠ.
I u Pančevu je slicno al ne staju sa gradnjom,zašto?-viša politika...

Pola tih novih stanovo u PA kuupuju stanovnici BG,imaju dobru vezu sa beogradom i 2 ili 3 puta jeftinije stanove.
Imam orijatelja ima par stanova u PA kaže da je kirija skroz ok u odnosu na Vš.
U VŠ bukvalno nemaš kome izdati stan,skroz ne interesan grad za život.Stanovništvo u opadanju nema ništa da zainteresuje nove stanovnike,to od firmi što radi nema neke mogućnosti za širenje.S druge strane rumunski korpus je dobio državljanstvo EU sada dosta njih ima koji su ostali u TM ili otišli na zapad.

Lupetanju nema kraja!
Da si svestan ne bi lupetao da tih 10 aviona bi zavrsilo sirenje takvog divljeg pozara.
Sve je suvo ko barut a vetar podivljao!
kako je poceo

imas izjava ljudi koji su tamo
30% kuca su takozvane kuce-vikendice bogatasa koji i ne zive tamo

sad je vec gotovo

2017 je bio pozar,srecom tada vetar nije duvao kao sad i ne na ovu stranu kako sada duva

2018 se uslo u pregovore sa rusijom da se kupi cak 10 tih aviona b200 ali se zbog rata i sankcija odustalo

kojim ukraincima?
oni sto ginu?
sto ih otimaju po ulicama i salju na front?

ti kao da si srecan sto se tamo ubija i sto je zivot zbog tog rata koji su izavali ukrajinci podpomognuti od strane amera do poslednjeg ukrajinca,poskupeo u citavoj evropi

eno drzava kalifornija stopirala nabavku 10 aviona b200 od rusije za gasenje poraza zbog sankcija koje su uvedene kad je poceo rat

sad se ispostavi da citav LA izgoreo a aviona nema za gasenje
Nisi dobro obavesten, tamo je zabranjeno gasenje morskom vodom da nebi sjebali palme, uostalom zato tamo zivi krem de la krem amerike , tako da je dezinformacija o B200 , a uostalom pod nosom imaju vojnu avijaciju ,helikoptere i kanadere koji im se prave pod nosom, a i da ne spominjemo da su B200 jako rijetki , zbog nekih djecijih bolest.

Nazad
Vrh