Mihajlo jovičić
Član
A samo su nam tri godine pričali da nešto uradimo sa Nis-om. Zaista je s neba pa u rebra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To svaka iole ozbiljniija osoba sa malo realnosti u zivotu shvatada da imas clanak u novinama OSAMA bin Laden-hrabar covek koji se bori protiv soviet-union
brate mili pojima nemas koliko neznas
usli ameri tj pomogli afganistancima da odu sovjeti da bi ovi uzeli najvece proizvodjace maka u svetu
pa u pricu o propagandi cak je i Stalone snimio Ramba,treci ili koji vec deo o tom afganistanu i zlim sovjetima
A evo i novina
Jbt. ovi rešili ubrzano da rasprodaju sve što mogu i to po sistemu "daj šta daš".Skupo bas,kanda ce otici u treci krug za upolaVršačka pivara ponovo na prodaju: Cena smanjena za 60 miliona
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika ponovo je oglasila prodaju Industrije piva i sokova – Vršačke pivare a.d. u stečaju, sawww.evrsac.rs
A poreski dug 1.158.000.000.Skupo bas,kanda ce otici u treci krug za upolaVršačka pivara ponovo na prodaju: Cena smanjena za 60 miliona
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika ponovo je oglasila prodaju Industrije piva i sokova – Vršačke pivare a.d. u stečaju, sawww.evrsac.rs
"Predsednik Azerbejdžana je doneo odluku i neke zemlje neće dobijati gas, ali Srbija za sada hoće. Velika vest za nas i naše ljude, ponosan sam na naše prijateljstvo. Očekujem ga u Beogradu, imamo strateške odnose, ovo je pokazatelj da na takve prijatelje uvek možete da računate."da,zna se koliko kosta nis na berzi tj deonice....oni imaju 56% vlasnistva
sto se tice azerbedzana i gasa,bugarska nije dobila gas od 8 do 11 januara(danas) zbog problema na toj platformi koju je spomenuo
navodno mozda vec sutra nastavak isporuke nama po starom,eventualno u ponedeljak
od 7 januara,ispravka
Prije 2 godine kad je rat poceo u ukraini, gledao nekog novinara iz srbije koji je onda rekao da ce sva ruska imovina izvan rusije biti oduzeta i data ukraincima , svi su se smejali , zanima me da li se jos smeju.Da...oni bi po običaju oteli
I u Pančevu je slicno al ne staju sa gradnjom,zašto?-viša politika...A poreski dug 1.158.000.000.
Realno tamo sam vredi taj plac jel je na dobroj lokaciji i može se iskoristiti za gradnju.
S druge strane mislim da je VŠ grad u kome procentualno ima najviše praznih novih stanova u državi.Ne znam kome je više potreba za novogradnjom u VŠ.
kako je poceoLupetanju nema kraja!
Da si svestan ne bi lupetao da tih 10 aviona bi zavrsilo sirenje takvog divljeg pozara.
Sve je suvo ko barut a vetar podivljao!
Nisi dobro obavesten, tamo je zabranjeno gasenje morskom vodom da nebi sjebali palme, uostalom zato tamo zivi krem de la krem amerike , tako da je dezinformacija o B200 , a uostalom pod nosom imaju vojnu avijaciju ,helikoptere i kanadere koji im se prave pod nosom, a i da ne spominjemo da su B200 jako rijetki , zbog nekih djecijih bolest.kojim ukraincima?
oni sto ginu?
sto ih otimaju po ulicama i salju na front?
ti kao da si srecan sto se tamo ubija i sto je zivot zbog tog rata koji su izavali ukrajinci podpomognuti od strane amera do poslednjeg ukrajinca,poskupeo u citavoj evropi
eno drzava kalifornija stopirala nabavku 10 aviona b200 od rusije za gasenje poraza zbog sankcija koje su uvedene kad je poceo rat
sad se ispostavi da citav LA izgoreo a aviona nema za gasenje