Chat 17

kazu da je montirano ovo za prekid programa

realno ne postoje vesti u 9 i 10minuta a i ovakve emisije ne idu uzivo pa da nisu znali sta ce ovi reci
Kako misliš nije u uživo?
Da si gledao video bi da je voditeljka delovala izgubljeno prosto je ostala zatečena,teško da je bilo montirano.
Nisu očekivali ovakve odgovore Da je bilo ranije snimljeno namestili bi se to bez brige.

???

Pa emisija snimljena ranije bar 2 sata

Montiran je taj isecak samo i ubaceno ovo -program nastavljamo posle vesti- a emisija se uopste nije prekidala

Poenta je u tome da im niko ne zabranjuje a i ne mogu zabraniti trositi naftu u svojoj zemlji!
Sto se tice prodaje van zemlje vec je druga stvar. Za dalje ako ti nije jasno onda ne shvatis znacaj sankcija!

Poenta je u tome da im niko ne zabranjuje a i ne mogu zabraniti trositi naftu u svojoj zemlji!
Sto se tice prodaje van zemlje vec je druga stvar. Za dalje ako ti nije jasno onda ne shvatis znacaj sankcija!
Ako je tebi jasno onda obijasni i nama glupima odake ce druge zemlje uvoziti ako Rusi ne budu izvozili

Svakako da rusi za novac prodaju naftu i u Eu. Ovima treba novac, ovim drugima gorivo, ali ipak oni koji su postavljali sankcije odredjuju kome jos dozvoliti kupovinu!
U ovom slucaju mi smo kolateralna steta jer nasa politika ni najmanje ne ide ka toj Eu, u prevodu lazemo sami sebe kako bi smo odugovlacili slast vladavine!

Sankcije prema Ruskoj nafti,nema nikakve veze sa Vučićem.On tek sad mora nešto smisliti da se te sankcije ne osete ili pada vlast.Ako se to bude odrazilo na celu Evropu onda će doći do kolapsa privrede.Mnogo će zavisiti od poteza Rusa prema tim sankcijama a mi da čekamo.Možda nam Rusi i prepišu da mi budemo većinski vlasnici i onda može veliki gazda da se hvali.Neće ga niko skinuti dok je živ.O njegovom skidanju odlučuju velike sile.Mislim da će se malo tu i Kina pitati.

N
Sankcije prema Ruskoj nafti,nema nikakve veze sa Vučićem.On tek sad mora nešto smisliti da se te sankcije ne osete ili pada vlast.Ako se to bude odrazilo na celu Evropu onda će doći do kolapsa privrede.Mnogo će zavisiti od poteza Rusa prema tim sankcijama a mi da čekamo.Možda nam Rusi i prepišu da mi budemo većinski vlasnici i onda može veliki gazda da se hvali.Neće ga niko skinuti dok je živ.O njegovom skidanju odlučuju velike sile.Mislim da će se malo tu i Kina pitati.
Neće to tako ići.

Nazad
Vrh