Chat 17

Није само транспортовати сирову нафту већ су потребни капацитети за прераду. Када слушамо европа не увози сирову нафту од русије него прерађену од свугде по свету.
Па не морају да докажу да је руска.
Приближава се 20. јануар и долазак трампа на власт. Дообро се замутило шта ће да буде после.
Маск подржава афд у немачкој а трамп нишани гренланд и канаду.
Као да гура европу у поделу, коме помоћи а кога гурнути под лед.

................... i onda se on opet pojavljuje i spasava sve od nestašica, ............................... a mi........

I još da dodam možda najbolju poruku ovih dana
d7ae99ce85c891043787831bdd5c779a.jpg

Poslednja izmena:
Sankcije prema Ruskoj nafti,nema nikakve veze sa Vučićem.On tek sad mora nešto smisliti da se te sankcije ne osete ili pada vlast.Ako se to bude odrazilo na celu Evropu onda će doći do kolapsa privrede.Mnogo će zavisiti od poteza Rusa prema tim sankcijama a mi da čekamo.Možda nam Rusi i prepišu da mi budemo većinski vlasnici i onda može veliki gazda da se hvali.Neće ga niko skinuti dok je živ.O njegovom skidanju odlučuju velike sile.Mislim da će se malo tu i Kina pitati.
I te kako ima veze! Pritisak nad njim! Dok ovakvoj vlasti ne pada na pamet da posustane ni po ceni da litar goriva ne vidimo u drzavi! Okrivice zapad i Ameriku kao spoljnog neprijatelja pa se ponavlja istorija! Narod, glup pa ce opet pljuvati po zapadu jer navodno nista i niko nije kriv unutar drzave nego zapad! Vec vidjeno!
Ne vidim zasto ukljucujes celu Evropu u problemu sa gorivom jer to se nigde ne spominje! Tacka je stavljna na Srbiju koja nije clan EU dok ce EU i dalje kupovati i od rusa jer kao sto sam naveo u nekom postu i rusi su prinudni da prodaju jer novac svakome zatreba!
A o prepisu vecinskog vlasnika u korist Srbije, to cemo tek videti da li ce se takav san ostvariti!
I manite se prica da ce ga zapad smeniti a on ubedljivo pobedjuje!
Opozicija nije ujedinjena, mediji nula, pravog lidera nema, sveo ih je na takav nivo da ko ce ih znati kad dodju sebi!
Mnogo je jaci od Slobe a vremena su skoro pa identicna!

Ma nista od toga samo dizanje prasine
Pojesce vucic studente za veceru jesu nezgodni ali ce ih savladati, prvo da skloni prosvetare sa ulice resice i studente

I te kako ima veze! Pritisak nad njim! Dok ovakvoj vlasti ne pada na pamet da posustane ni po ceni da litar goriva ne vidimo u drzavi! Okrivice zapad i Ameriku kao spoljnog neprijatelja pa se ponavlja istorija! Narod, glup pa ce opet pljuvati po zapadu jer navodno nista i niko nije kriv unutar drzave nego zapad! Vec vidjeno!
Ne vidim zasto ukljucujes celu Evropu u problemu sa gorivom jer to se nigde ne spominje! Tacka je stavljna na Srbiju koja nije clan EU dok ce EU i dalje kupovati i od rusa jer kao sto sam naveo u nekom postu i rusi su prinudni da prodaju jer novac svakome zatreba!
A o prepisu vecinskog vlasnika u korist Srbije, to cemo tek videti da li ce se takav san ostvariti!
I manite se prica da ce ga zapad smeniti a on ubedljivo pobedjuje!
Opozicija nije ujedinjena, mediji nula, pravog lidera nema, sveo ih je na takav nivo da ko ce ih znati kad dodju sebi!
Mnogo je jaci od Slobe a vremena su skoro pa identicna!
Ja sam shvatio da su sve zemlje koje dobijaju rusku naftu u problemu a među njima su onda i evropske zemlje a ne samo Srbija.

Nazad
Vrh