Zar nije 70%, ostatak iz Kazahstana i Irana?Odakle da dođe nafta kad 85 % uvozimo iz Hrvatske, 15% je naša nafta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar nije 70%, ostatak iz Kazahstana i Irana?Odakle da dođe nafta kad 85 % uvozimo iz Hrvatske, 15% je naša nafta.
To jepravda u EU Slovackoj zaustavili dotok gasa Nemacka uzima sve.Sta bi tek bilo sa namaOtkud ruski gas u Nemačkoj uprkos sankcijama.
................... i onda se on opet pojavljuje i spasava sve od nestašica, ............................... a mi........
I te kako ima veze! Pritisak nad njim! Dok ovakvoj vlasti ne pada na pamet da posustane ni po ceni da litar goriva ne vidimo u drzavi! Okrivice zapad i Ameriku kao spoljnog neprijatelja pa se ponavlja istorija! Narod, glup pa ce opet pljuvati po zapadu jer navodno nista i niko nije kriv unutar drzave nego zapad! Vec vidjeno!Sankcije prema Ruskoj nafti,nema nikakve veze sa Vučićem.On tek sad mora nešto smisliti da se te sankcije ne osete ili pada vlast.Ako se to bude odrazilo na celu Evropu onda će doći do kolapsa privrede.Mnogo će zavisiti od poteza Rusa prema tim sankcijama a mi da čekamo.Možda nam Rusi i prepišu da mi budemo većinski vlasnici i onda može veliki gazda da se hvali.Neće ga niko skinuti dok je živ.O njegovom skidanju odlučuju velike sile.Mislim da će se malo tu i Kina pitati.
Svi ti ostali su u, ili na dobrom putu za ulazak u Eu! Gde smo mi? Sa njima sigurno nismo!A ko je po tebi kriv ako samo nas karaju a svi ostali kupuju gorivo od Rusije
Ja sam shvatio da su sve zemlje koje dobijaju rusku naftu u problemu a među njima su onda i evropske zemlje a ne samo Srbija.I te kako ima veze! Pritisak nad njim! Dok ovakvoj vlasti ne pada na pamet da posustane ni po ceni da litar goriva ne vidimo u drzavi! Okrivice zapad i Ameriku kao spoljnog neprijatelja pa se ponavlja istorija! Narod, glup pa ce opet pljuvati po zapadu jer navodno nista i niko nije kriv unutar drzave nego zapad! Vec vidjeno!
Ne vidim zasto ukljucujes celu Evropu u problemu sa gorivom jer to se nigde ne spominje! Tacka je stavljna na Srbiju koja nije clan EU dok ce EU i dalje kupovati i od rusa jer kao sto sam naveo u nekom postu i rusi su prinudni da prodaju jer novac svakome zatreba!
A o prepisu vecinskog vlasnika u korist Srbije, to cemo tek videti da li ce se takav san ostvariti!
I manite se prica da ce ga zapad smeniti a on ubedljivo pobedjuje!
Opozicija nije ujedinjena, mediji nula, pravog lidera nema, sveo ih je na takav nivo da ko ce ih znati kad dodju sebi!
Mnogo je jaci od Slobe a vremena su skoro pa identicna!