Chat 17

Možda se gledalo odakle dolazi molba.... Subotica vrv ima bolju prođu u odnosu na B.T. Nzm.
Drugar iz srednje Srbin izbeglica izBosne, rešio Hr državljanstvo i eno ga šerif je negde u USA. Drugar iz klupe čist Srbin starosedeoc, perfekt priča Mađarski rešio putovnicu, eno ga i on u USA. Ženina sestra, i par kolena unazad njenih su tu rođeni, dobila nedavno putovnicu.
Serif ? Joj to je dobro , ja kad sam bio mali mastao da budem serif . Dobro i pilot , al to su svi.

Strasan masakr u Cetinju , 12 ubijenih . Prije 2 godine je bilo isto u Cetinju , neki pobio 19 ljudi. Psiholog i sudski vjestak tad je pojasnjavala ??

Ови као да немају полиције у том Цетињу. Тип кренуо у "турнеју" по варошици са испод 15 'иљада душа, а полиција га не заустави у четири-пет промена локације.

Ови као да немају полиције у том Цетињу. Тип кренуо у "турнеју" по варошици са испод 15 'иљада душа, а полиција га не заустави у четири-пет промена локације.
Па немају полиције чекали су да им дођу не знам из којег места да им помогну јер их нема довољно.

Мислим да ће опет бити борба кад стигне јануарски рачун за струју. За 29 сати успео сам да потрошим 47 kw/h. 21.75 kw/h могу да оправдам, остаје још 25.25 kw/h то би требало да покрије бојлер и један велики уљани радијатор и светла по кући и дворишту, све лед светло. Нешто пуно.

Nazad
Vrh