Chat 17

Kakva komedija . Pa sto taj petar filipovic nije rekao , nemam sta da idem na razgovore. Nema kopanja ovde i gotovo . Sto da gledam. ??

Inace za avione , dragi lule iako si tvrdio suprotno , nit je do broja 2 niti do ptica , nego su Rusi oborili onaj avion kako smo i rekli
To je bila nesana noc za rusofile poslije Putinovog izvinjenja za rusenje putnickog aviona greskom ruske PZO , vecina misli da je vijest AI generisana. Rusofili vise ni Putinu ne vjeruju :ROFLMAO:

Ми русофили смо изненађени и увређени што је вама русофобима сама Русија, Вова и било шта везано за њих многократно више у мислима од нас. Ми толко желимо да будемо у трипу у каквом сте ви, али нам никако не успева да досегнемо ваше висине. Просто почињемо да осећамо фрустрацију због тога.

:haha:

Samo ti pazi parkiranog skutera,balkona,čaja od plutonijuma. Vidim da tvoji idoli ne prihvataju ove moje dobronamerne savete, budi bar ti pametan.

Ma bravo genije,idi prati radare da ti ne promakne neki avion

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Bolje da sapunjaju macora

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Jedan lik pitao chat gpt , tj "vjestacku inteligenciju" : "Dali ti sapunjas macora ? "
Odgovor je bio " Ja sam aplikacija ,program, simulacija inteligencije (u tom smislu) , nemam ruke , a osim toga nije u redu muciti zivotinje ako to nije potrebno ".
Ja ,sad da provjerim ,dal je napredovao ,pitam to isto , odgovor je :" Ne sapunjam, samo pokušavam da budem koristan! Šta te konkretno zanima?"

@grabik
za koga si glasao?

evo kako citam pobedio Milanovic(rus)

mada da se ispravim moguce da dodje do drugog kruga sa Primorcem(jos se broji)
mozda rese to evropejci :ROFLMAO:

Najcudniji su mi naslovi kao iznenadjenje u Hr ? Kako moze biti iznenadjenje ako vodi bivsi pobjednik?
Lule dugujes izvinjenje , oko pada onog aviona , tvrdoglavo si ponavlja kako ja ne kontam tvoje teorije ,i kako nije ni cudo , tj "glupi bosanac" ... Ispostavilo se opet ko je u pravu..

Najcudniji su mi naslovi kao iznenadjenje u Hr ? Kako moze biti iznenadjenje ako vodi bivsi pobjednik?
Lule dugujes izvinjenje , oko pada onog aviona , tvrdoglavo si ponavlja kako ja ne kontam tvoje teorije ,i kako nije ni cudo , tj "glupi bosanac" ... Ispostavilo se opet ko je u pravu..
ne kontam gde

jel si skontao kako se u svetu brzo zavrsila prica oko tog aviona i nesrece?

a sta mislis sta je razlog?

jel se ispostavilo da se zvanicno ni ne zna ko je oborio avion---putin se izvinio predseniku azerbejdzana---

nego odakle napad dronova od strane ukrajine u ceceniji u groznom??? ;)

mnogo vi gutate price ali mnogo

Sve vise isplivava problem demokratije da ljudi biraju , ali da je vecina ljudi zatupljena i nezainteresovana. U eri interneta bitan je populizam , sto je i logicno . Kao sto me necudi sto Milanovic pobjedjuje hdzovog Primorca , ali me cudi da hr opozicija nema pametnijeg i korisnijeg kandidata , tj cudi me kako su oni njega izabrali kao kandidata?
Isto me ne cudi da je Tramp Bajdena pobijedio u SADu ,ali me cudi da su republikanci izabrali njega od toliko kvalitetnijih kandidata ? Zakljucak , stranka koja je nesto slabija pred predsjednicke izbore , radije bira kretena koji ima sansu da pobijedi nego boljeg kandidata za drzavu ali za koga znaju da nije popularan . Malo po malo svijetom kretena vladaju kreteni.

Nazad
Vrh