Chat 17

Kakva komedija . Pa sto taj petar filipovic nije rekao , nemam sta da idem na razgovore. Nema kopanja ovde i gotovo . Sto da gledam. ??

Inace za avione , dragi lule iako si tvrdio suprotno , nit je do broja 2 niti do ptica , nego su Rusi oborili onaj avion kako smo i rekli
To je bila nesana noc za rusofile poslije Putinovog izvinjenja za rusenje putnickog aviona greskom ruske PZO , vecina misli da je vijest AI generisana. Rusofili vise ni Putinu ne vjeruju :ROFLMAO:

Ми русофили смо изненађени и увређени што је вама русофобима сама Русија, Вова и било шта везано за њих многократно више у мислима од нас. Ми толко желимо да будемо у трипу у каквом сте ви, али нам никако не успева да досегнемо ваше висине. Просто почињемо да осећамо фрустрацију због тога.

:haha:

Ma bravo genije,idi prati radare da ti ne promakne neki avion

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Bolje da sapunjaju macora

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Jedan lik pitao chat gpt , tj "vjestacku inteligenciju" : "Dali ti sapunjas macora ? "
Odgovor je bio " Ja sam aplikacija ,program, simulacija inteligencije (u tom smislu) , nemam ruke , a osim toga nije u redu muciti zivotinje ako to nije potrebno ".
Ja ,sad da provjerim ,dal je napredovao ,pitam to isto , odgovor je :" Ne sapunjam, samo pokušavam da budem koristan! Šta te konkretno zanima?"

@grabik
za koga si glasao?

evo kako citam pobedio Milanovic(rus)

mada da se ispravim moguce da dodje do drugog kruga sa Primorcem(jos se broji)
mozda rese to evropejci :ROFLMAO:

Najcudniji su mi naslovi kao iznenadjenje u Hr ? Kako moze biti iznenadjenje ako vodi bivsi pobjednik?
Lule dugujes izvinjenje , oko pada onog aviona , tvrdoglavo si ponavlja kako ja ne kontam tvoje teorije ,i kako nije ni cudo , tj "glupi bosanac" ... Ispostavilo se opet ko je u pravu..

Najcudniji su mi naslovi kao iznenadjenje u Hr ? Kako moze biti iznenadjenje ako vodi bivsi pobjednik?
Lule dugujes izvinjenje , oko pada onog aviona , tvrdoglavo si ponavlja kako ja ne kontam tvoje teorije ,i kako nije ni cudo , tj "glupi bosanac" ... Ispostavilo se opet ko je u pravu..
ne kontam gde

jel si skontao kako se u svetu brzo zavrsila prica oko tog aviona i nesrece?

a sta mislis sta je razlog?

jel se ispostavilo da se zvanicno ni ne zna ko je oborio avion---putin se izvinio predseniku azerbejdzana---

nego odakle napad dronova od strane ukrajine u ceceniji u groznom??? ;)

mnogo vi gutate price ali mnogo

Sve vise isplivava problem demokratije da ljudi biraju , ali da je vecina ljudi zatupljena i nezainteresovana. U eri interneta bitan je populizam , sto je i logicno . Kao sto me necudi sto Milanovic pobjedjuje hdzovog Primorca , ali me cudi da hr opozicija nema pametnijeg i korisnijeg kandidata , tj cudi me kako su oni njega izabrali kao kandidata?
Isto me ne cudi da je Tramp Bajdena pobijedio u SADu ,ali me cudi da su republikanci izabrali njega od toliko kvalitetnijih kandidata ? Zakljucak , stranka koja je nesto slabija pred predsjednicke izbore , radije bira kretena koji ima sansu da pobijedi nego boljeg kandidata za drzavu ali za koga znaju da nije popularan . Malo po malo svijetom kretena vladaju kreteni.

Nazad
Vrh