sinisa1979
Član
Ma ne toooo..... Pravo glasa van Hr imaju građani koji imaju putovnicu, ako dobro znam, a nema veze šta si. Jel tako. Znači, imao bi pravo glasa da imaš putovnicu bez obzira šta si.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma covjek radi na forumu ,nekad se to davno zvalo provokator, treba da iznervira nekog da bi neko izlajo ono sto misli, lokalci pamet u glavu ne znate tko ovo cita, a preko IP adrese se zna tko je pisao iako se ne spominju prava imena.Ma ne toooo..... Pravo glasa van Hr imaju građani koji imaju putovnicu, ako dobro znam, a nema veze šta si. Jel tako. Znači, imao bi pravo glasa da imaš putovnicu bez obzira šta si.
Ko? Lule? Ma daaaj.... Skoro pa ga poznajem, ne bi on.Ma covjek radi na forumu
Како бре нису исто?bunjevac i hrvat nisu isto
Serif ? Joj to je dobro , ja kad sam bio mali mastao da budem serif . Dobro i pilot , al to su svi.Možda se gledalo odakle dolazi molba.... Subotica vrv ima bolju prođu u odnosu na B.T. Nzm.
Drugar iz srednje Srbin izbeglica izBosne, rešio Hr državljanstvo i eno ga šerif je negde u USA. Drugar iz klupe čist Srbin starosedeoc, perfekt priča Mađarski rešio putovnicu, eno ga i on u USA. Ženina sestra, i par kolena unazad njenih su tu rođeni, dobila nedavno putovnicu.