Chat 17

Ови као да немају полиције у том Цетињу. Тип кренуо у "турнеју" по варошици са испод 15 'иљада душа, а полиција га не заустави у четири-пет промена локације.

Ови као да немају полиције у том Цетињу. Тип кренуо у "турнеју" по варошици са испод 15 'иљада душа, а полиција га не заустави у четири-пет промена локације.
Па немају полиције чекали су да им дођу не знам из којег места да им помогну јер их нема довољно.

Мислим да ће опет бити борба кад стигне јануарски рачун за струју. За 29 сати успео сам да потрошим 47 kw/h. 21.75 kw/h могу да оправдам, остаје још 25.25 kw/h то би требало да покрије бојлер и један велики уљани радијатор и светла по кући и дворишту, све лед светло. Нешто пуно.

I na kraju mozes samo da se zalis upravi vodovoda, ali ce te lepo obavestiti da oni nisu nadlezni!😄
Pre nekoliko godina dosli su i menjali uklopni sat koji se pokvario i ostao prebacen samo na jeftinu struju!
Odmah su primetili prilikom ocitavanja i menjali sat. Sta mislis kako ovaj funkcionise? Godinama u nazad statistika placenih racuna govori jedno da bi odmah nakon promene sata pocela prosecna potrosnja da se povecava na 300 kw vise i tako do dana danasnjeg!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh