MONTOYA
Član
Ja sam navijao da vrate Kolindu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Glasovao za razum , ide drugi krug , da bi pobedio prvi trebao da dobije 50,+ posto, ali kako ste vi zajebali pa glasali za lopova nije dobio u prvom.@grabik
za koga si glasao?
evo kako citam pobedio Milanovic(rus)
mada da se ispravim moguce da dodje do drugog kruga sa Primorcem(jos se broji)
mozda rese to evropejci![]()
cek cekGlasovao za razum , ide drugi krug , da bi pobedio prvi trebao da dobije 50,+ posto, ali kako ste vi zajebali pa glasali za lopova nije dobio u prvom.
hahahaha sta se ti mesasNe kontas sta je napisao , al me i ne cudi.
Različitim jezikom govore, šta drugo da očekuješ !!!!Ne kontas sta je napisao , al me i ne cudi.
Kazu poslije glasanja izracunali da je u HR 800000 putinofila , ne rusofila , tko razumije razumije.hahahaha sta se ti mesas
neznam kako je subotica glasala,posto ovde imas hrvata i stranku DSHV
po grabikovom pisanju on je glasao za rusa milanovica a dijaspora je za lopova primorca
tu nesto ne stima u razumu i pisanju i stavovima na ovom forumu
sizofrena cepanja u mnogim temama,jedno se pise drugo se radi ocigledno
Nisam hrvat tako da nemam ni pravo glasaKazu poslije glasanja izracunali da je u HR 800000 putinofila , ne rusofila , tko razumije razumije.
Nisi znao za izbore a glasao si za sonju,podrepasa,rektalnog alpinistu, kukavicu ,lopova , koji ce da otvara usta kako mu kaze anemicni.
Za Orla su rusofili a za sonju putinofili ?Kazu poslije glasanja izracunali da je u HR 800000 putinofila , ne rusofila , tko razumije razumije.
Nisi znao za izbore a glasao si za sonju,podrepasa,rektalnog alpinistu, kukavicu ,lopova , koji ce da otvara usta kako mu kaze anemicni.
Misliš, nemam putovnicu pa nemam pravo glasa.Nisam hrvat tako da nemam ni pravo glasa![]()
bunjevac i hrvat nisu istoMisliš, nemam putovnicu pa nemam pravo glasa.![]()