Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan se kod tebe hvalio-ne znajući šta znači kako je kao mlad bio kuroro( ždrebe na ciganskom) a prisutni Ciga mu reče- e sad kad si porastao sad si grastoro/ hrastoro ( konj)Da li si normalan po južnjačkom dijalektu.
ima na kupujem prodajem, i ispod tezge u poljo. apotekama do kraja zaliha (kazu da ima funomila po vasarima koliko ti dusa zeli, ne znam nisam bio skoro) i zavrsili smo sa tiofanal metilom.Jel ima da se kupi Galofungin ili neki slican fungicid ?
Taj galofugin je aktivna materija karbendazim , jeli to slicno?ima na kupujem prodajem, i ispod tezge u poljo. apotekama do kraja zaliha (kazu da ima funomila po vasarima koliko ti dusa zeli, ne znam nisam bio skoro) i zavrsili smo sa tiofanal metilom.
bio sam besan sto zabranjuju tako dobru aktivnu materiju! dok nisam potrazio na netu zasto su je zabranili (mutira gene, izaziva rak...)
ovo ti je spisak imena preparata sa tiofanal metilom:
Priručnik za zaštitu bilja - AgroVodič.com - Proizvodi za zaštitu bilja
AgroVodič.com Priručnik za zaštitu bilja.www.pesticidi.org
eh, ja zaboravio da ima DVA Galofungina!Taj galofugin je aktivna materija karbendazim , jeli to slicno?
pa upravo je funomil (tiofanat metil) protiv trulezi korena i poleganja rasada, ali primena je zalivanjem rasada, ne znam kako bi bilo da se samo prska soja, a za zalivanje bi ti trebalo mnogo, ali da ne lupam pitaj nekog zastitara.Imam vec par godina na jedmoj njivi kad ide soja problem sa fitoftora korjena .
Чекамо прво да вам дамо шес' недеља, па после можемо.mozda bi cesi posali i nase putinofile?
Rešili da uzimaju kamate od zamrznutih Ruskih para u zapadnim bankama i daju Ukrajini. Tako da Rusi finansiraju rat protiv sebe.To se vjerovatno odnosi na finansije sa Krimom i drugim okupiranim teritorijama?