Sudarski Bojan
Član
Pa naravno da bi je koristio i za jedno i za drugo ,jel treba braniti povrtarima da seju kukuruz?Nema tu prave želje da se pomogne seljaku to je problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vecu glupost odavno nisam procitao na forumuPa eto. I taj komsija ,smijem da se kladim ,treba mu sijacica za kukuruz , pa da provuce za pasulj. Samo za pasulj sumnjam da je kupuje . Budimo realni . Svi mi pokusamo iskoristiti sta moze , a njihovo je da odbijaju
pa upravo na to zensko-mlado sto govoris ljudi i peru paru,kako ja zovem ove subvencijeDa sam ja komisija hm.
Totalno drugačiji sistem bodovanja.
Ništao ono ,žensko,mlado....
Isključivo registar,račun,faktura izvod iz banke d ase vidi da li si ti zaista proizveo pasulj ili nisi.
Tako sam i ovima iz SCAP-a
Rekao da je glupost dati traktor nekom za pola ha voćnjaka iskreno ja sam dobio 2 kom za to ali bi bilo ispravno da su gledali da imam još 100+ Ha ratarstva i da mo ti zraktori odrađuju gri posla u domaćinstvu a ne samo na 1 ha voćnjaka.
Imam ideja koliko hoćeš a cilj je samo jedan da ode tamo gde je baš potreban na kompletnom domaćinstvu a ne za ciljano recimo pola ha voćnjaka ili 3 bika.
Nesimiviću sam lično rekao da je onaj limit 40 g najgora vrsta diskriminacije da to moraju da izmene,samo je slegao ramenima i rekao instrukcije iz EU.
A imas rasadu spremnu?ne znam kako je kod vas ali kod nas raniji sunncokret tera glave
3 dana sunca i to je to
fora je sto nema ni metar visine
da nema kise kao sto je sad najavljeno i pada(ove nedelje citave) skidalo bi se zito samo tako,neki su i poceli
sam sebe **greška sto nisam sklonio jecmenu slamu(dao drugom) i posadio kukuruz
Ko mene da si opisao u kratkim crtamaЈбш висину боље низак, а глават.
A imas rasadu spremnu?
pisao vec milion puta kako se prica kod nas gore ali okIzgleda da ima spremne sadnice.