Sudarski Bojan
Član
Jako su zauzeti i onda im se provuče po neka nelogično u uredbi,smajli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa trebali su jos da ga kazne sa pasivnim statusom zbog pokusaja prevare. Oce da kupi sijacicu ratarsku za povrtarstvo?Hvala ,meni rece covek da je odbijen na taj način ako laze on ,lažem i ja vas,znam za slučajeve da su ljudi prolazili na taj način al reko mozda nova garnitura pa nova pravila
E aj sad ti meni objasni kako je to prevara ?kako kod vas seju pasulj na većim površinama?Pa trebali su jos da ga kazne sa pasivnim statusom zbog pokusaja prevare. Oce da kupi sijacicu ratarsku za povrtarstvo?
Očigledno se nezna nego de pravi pametan,sirokoredne univerzalne sejalice je pravilnije reči ali je opšte prihvaćen naziv ratarske što neznaci da je i tacan,dakle nisi u pravu druze!Kao kad bi konkuriso da kupi mig 29 da prska usjeve . Zna se sta je posebni povrtarski alat,sta ratarski. Mogao je i kombajn da pise , moze raditi pasulj
8. juna je na teritoriji aerodroma Ahtubinsk u Astrahanskoj oblasti Rusije, koja se nalazi 589 kilometara od linije fronta, pogođen višenamenski lovac Su-57, prenosi Interfaks
Naravno da sijes ,ali ako je konkurs za masine za povrtarstvo onda to nije ta sijacica . Vidis da je odbijenEvo Momo ja sejem pasulj sa širokorednom sejačicom i šta je sad tu prevara?
Ja sejao secerkom za kukuruz,ranijih godina.A koja sejacica je za pasulj ako nije ta
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Stvar (bilo koja) je ista, iz kog god ugla se gledaNe razumem potrebu zašto sve gledaš iz drugo ugla.