Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda nemoj da se buniš i da kukaš jer s tvojim ne izlaskom faktički si glasao za vladajuću stranku.Јебеш гласање, ја што сам гласао, гласао сам, свака три месеца идеш да као нешто мењаш, а оно све веће и веће срање. Мислим да док сам жив избори и гласање ме неће гледати као што ни јуче нисам био.
svapska kuca i zemlja se ne racuna?од ни једне власти никада ништа нисам доби ни ја ни моја породица.
Nemojte više te fore.Izašao zimus posle mnogo godina baš zbog te priče i šta se desilo-fojasko,krađa.Marinika gladuje,Milica prišla Vučiću,jun mesec mi još nemamo vladu koja funkcioniše.Penzioneri krivi.Videlo se na sajmu u NS kako penzioneri trče kao Dane Korica.Definitivno je mnogo potkupljenih i primoranih radno sposobnih i dok je tako nema promena i ne znam da li ih uopšte može biti na izborima.Onda nemoj da se buniš i da kukaš jer s tvojim ne izlaskom faktički si glasao za vladajuću stranku.
Да за ту кућу и 1ха земље су нам узели 12ха земље, 6,5ха шуме и две куће. Тако да то, не рачунам то је била трампа миленијума.svapska kuca i zemlja se ne racuna?
gde to? ja jos nisam cuo da su kolonistima koje su dovodili ovamo oduzimali imovinu tamo odakle su!Да за ту кућу и 1ха земље су нам узели 12ха земље, 6,5ха шуме и две куће. Тако да то, не рачунам то је била трампа миленијума.
majke mi ja jos nisam sreo izbeglicu iz hrvatske koji nije tamo ostavio hektare i hektare zemlje, sume, par kuca i sta ti ja sve znam..... (svu tu imovinu su naravnodobili natrag- niko je nije bio ni uzeo na kraju krajeva)
Projekcija je jedan od najpoznatijih mehanizama odbrane. Sastoji se od težnji i sklonosti osobe da svoje želje, impulse ili sadržaje podsvesti koji nisu prihvatljivi za sopstveni ego, projektuje na druge osobe pripisujući im slične osobine.