Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve se moze dovesti u red . Nema kesa za prodaju i sve preko racuna . Kazne paprene za pronalazak viska pesticida i medijsku galamu mesec dana i da vidis . Ali onda ti ljudi ne ni glasali za ove monstrume koje zabole patka za zdravlje obicnog smrtnika .Ljudi su stoka, ponavljam. Pre dve godine, poslednje prskanje kajsija pred berbu, ja stavio Bellis i Polux, desetak dana pred berbu.
Usput stanem pored komšijine kapije, čovek se sprema za prskanje, takođe.
Pored atomizera stoji kutija Konzula! Katastrofa je to kako mi sami sebe ubijamo!
Ne opravdavam trgovce, ali kako će lokalni piljar da proveri tu kajsiju? I ti kupiš, daš bebi da jede... Strašno je to.
Za 20+ sam čuo pre neku godinu na kvantaškoj pijaci, čovek proizvođač, moje jabuke u dvorištu propale tj opale a prskao sam ih 4 puta možda i batali. Čovek mi kaže 21x prskao i kaže bataliomsam pa šta ostane jer i mi jedemo te jabukeSve se moze dovesti u red . Nema kesa za prodaju i sve preko racuna . Kazne paprene za pronalazak viska pesticida i medijsku galamu mesec dana i da vidis . Ali onda ti ljudi ne ni glasali za ove monstrume koje zabole patka za zdravlje obicnog smrtnika .
@miksan - minimum 20+ puta a u kisnoj godini ide i preko 30 puta .
Moj unuk nije video kašicu.Bar vi koji se bavite pojoprivredom bi trebali da znate šta je zdravo a šta ne.Kupovno mleko-kako može biti zdravo.A daje se deci.Prošle nedelje komšika kupila jabuke u Ideji, nestale im njihove iz sela ć, napravila kašicu sinu(beba 8 meseci) detetu se naduje vrat, brzo hitna Urbazon dobio.
Pre toga jeo kašice isto od jabuke.
Čime sunte jabuke tretirane pa dete tako reagovalo?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Pa mi pravimo kašicu pirinač jabuka na primer.Moj unuk nije video kašicu.Bar vi koji se bavite pojoprivredom bi trebali da znate šta je zdravo a št ne.Kupovno mleko-kako može biti zdravo.A daje se deci.
Apsolutno se slažem, SVE dolazi sa vrha!Sve se moze dovesti u red . Nema kesa za prodaju i sve preko racuna . Kazne paprene za pronalazak viska pesticida i medijsku galamu mesec dana i da vidis . Ali onda ti ljudi ne ni glasali za ove monstrume koje zabole patka za zdravlje obicnog smrtnika .
@miksan - minimum 20+ puta a u kisnoj godini ide i preko 30 puta .
Nikoga neću da ubeđujem uz dužno poštovanje svačijeg izbora.Pa mi pravimo kašicu pirinač jabuka na primer.
Kupovne samo iz DM i one se koriste kada se ide negde na putovanje i gde ne može da se kuva
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Sve čekam da počneš da lepiš slike i linkove od 7. SS "Princ Eugen". Pa da se još više sažalimo na folksdojčere i njihovu imovinu.Da li su im oduzeli imovinu tamo odakle su?
Da ili Ne?
I gde su se onda poneki vracali?
Sjajan , pametan i tacan komentarApsolutno se slažem, SVE dolazi sa vrha!
Imam teoriju inače (neki mi ne daju za pravo) da su svi ljudi slični. I Švajcarac i Nemac su nekada bili stoka po ponašanju, ali ih je dugodecenijski sistem kažnjavanja naučio redu. Kažu - genetika je takva. Jeste, kada ja počnem da vezujem pojas samo zbog kazne, moje dete ga vezuje sutra i zbog kazne i zbog navike, njegovo dete već kada odraste i ne pomišlja da se ne veže, ne zbog kazne, već smatra da je to jedino normalno. To je tada već u genima.
Znači, samo kontrola, poštena kaznena politika, doslednost u istoj i da vidiš za 10 godina već ogromnih promena u ponašanju.
Ali, onda ne bi ovakvi bili na vlasti, već mnogo bolji i sposobniji, a te promene sadašnjima ne odgovaraju, tako da...
У мом фртаљу само мајсторица-Ђуђа и Никола су са -ић и обоје су се доселили у неко доба.Zanime me koliko ljudi nosi ИЋ u prezimenu od te brojke
Koja je to Ruska crvena linija po redu koju je Zapad prešao?Познаваоци кажу да си ти пропустио да примиш к знању да се већ месецима оружјем за Запада гађа по територији Русије.