Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slažem se sa ovim kao i sa tvojim prethodnim postom.Mislim da je ta prica iz Hrvacke nekako nedorecena ili ukomponovana da ispadne kao naslov, klinac je zaustavljen u saobracaju vozio auto ja mislim da je to tezak prekrsaj isto ko i traktor jer je to ugrozavanje drugih ljudi u saobracaju, mozda je i majka deteta prijavila oca da tera dete da rado itd mislim da su tu novinari po obicaju napravili bombastican naslov da bi se citao post.
izgubljena generacija-lostAko ih krste kao do sad po grckim slovima ima tu mesta za ihahaj generacija jer grci imaju 24 slova u svom alfabetu.
Ne mogu deca biti bolja kad se roditelji ne skidaju sa telefona.Deci samo kupiti što veći telefon i tu će sve da nauče.Posle se čudimo što imamo roditelja 1 i 2 i ostale gadosti ali no.
pa sad zoki gledaj to i ovakoLakše je dati telefon u ruke detetu nego ga paziti dok se igra.
Isto tako je pricao i moj pradeda mom dedi da mu je lako jer je davao igracke autica mom caletu dok je bio deteLakše je dati telefon u ruke detetu nego ga paziti dok se igra.
Ovo prvo je bolje ali kako će roditelji čačkati telefon.pa sad zoki gledaj to i ovako
da li je klincu bolje i zanimljivije uzeti plasticni traktor ili auto i vikati ko mi nekada BRM BRM brrrr gaaaas
ili uzeti telefon i igrati naprimer farming simulator preko istoga gde upravlja traktorom ore,seje itd itd