emigrant
Član
Šta je rekao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta da komentariše kada su u dogovoru.Najzanimljiviji je komentar Putina na ovo.
Nisi dobro procitao sta sam napisao . Napisao sam o ginenju Rusa.Putinov rezultat strategije je tolko i tolko poginulih Rusa , a Trampov 0 poginulih Amera.dok on salje novac da ovi ginu protiv rusa,priznajem pametnija odluka![]()
www.ljportal.com
da mi na ovu vest sinoc bas komentarisali na kartanjuNego da se nađemo mi malo globalnog pameti Vanja, da vidimo kako stvari stoje u regionu.
![]()
Otac iz Hrvatske osuđen zbog povrede djetetovih prava, dječak od 13 godina morao pomagati u polju i voziti traktor - Ljubuški na dlanu
Otac je nakon toga uhićen te je deset dana proveo u istražnom zatvoru. Sud mu je izrekao uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine,www.ljportal.com
a evo i prosperiteta za ukrajinu jer znate majdan,evropa itd itdpa ko ce ginuti za ruse ako nece rusi
amer pokrenuo rat protiv njih a ko u sahu piuni su ukrajinci koji ginu
ps
daleko pre trampa je pokrenut rat u ukrajini
a ovo sa venecuelom nije rat i nadam se da to nisi ni pomislio u vezi ovih 0 poginulih
eno vec su promenili optuznicu maduru i nije vise ni povezan sa onim navodnim narko kartelom,u novoj znanicnoj optuznici narko kartel de los soles se spominje samo 2 puta u optuznici tek povrsno![]()
1. Najmoćnije AI rešenje: Topaz Video AIHoću da obradim VHS snimke.
Prebacio sam ih na digitalni format. Sad želim da ih prečistim. Nisu dovoljno oštre slike i nekako zrnaste.
Koje programe preporučujete?