CetojevicM
Član
Naporan dan iza mene, valjalo je zapaliti rano za Srbiju, obaviti gradjansku duznost i vratiti se nazad
Ajd bar nije bilo uzalud
Ajd bar nije bilo uzalud
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto nisi ostao tu da zivis gde si glasao ?Naporan dan iza mene, valjalo je zapaliti rano za Srbiju, obaviti gradjansku duznost i vratiti se nazad
Ajd bar nije bilo uzalud
Slobodan je covjek. Radi sta zeli.Sto nisi ostao tu da zivis gde si glasao ?
pa nadam se da znas ko je izasao i prekrsio sklopljen dogovorMa procitao sam ali mi nije jasno kako bre nisu mogli da se dogovore idemo svi il niko.
Očigledno je tako jer nas jebu i nepokrivaju nas, ova templarka je uništila grad.
Danas sam prošao bulevarom koji su pustili u sredu, samo prvi sloj asfalt ako zna kad će završni, ulice su u celom Nišu katastrofa, grad nam prljav, porodilište se raspada, dečja klinika ništa bolja nije itd
Očigledno kad tako bide Beograđanima i Novosađanima onda će se pobuniti.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
bas im pomogo sadaЛуле лупаш **greška исти је газда и вучићу и ђиласу видиш да му на сваким изборима помаже него јели и ови твоји буњевци сад гласају за жвалоњу
Posto stalno tupis o demokratiji i ljudskim pravima ajd pojasni kakve on veze ima sa lokalnim izborima u SrbijiSlobodan je covjek. Radi sta zeli.